fbpx

cristian lungu pmp

Banner NEMEȘ 29iulie

Scrie un comentariu

imagine

Euro Games Technology (EGT) este una din cele mai cunoscute companii din industria jocurilor de noroc, fiind fondată în 2002, în Bulgaria. De-a lungul timpului, a lansat pe piață sloturi cu o grafică foarte bună și sunete pe măsură, care au devenit, aproape instant, preferatele românilor.

vot pmp

Jocuri cu diferite tematici (fructe, istorie, fantezie etc.) și cu mize plecând de la 0.20 RON. Toate aceste detalii, dar și multe altele, pot fi găsite în ghidul tuturor sloturilor EGT. Însă ce anume a făcut ca jocurile EGT să fie atât de populare, în condițiile în care și alți producători au lansat sloturi abordând aceleași tematici, care puteau fi jucate pe mize accesibile?

Popularitate datorată succesului aparatelor EGT

Sloturile online sunt acum disponibile la operatorii de cazino licențiați ONJN, însă agențiile offline atrăgeau, până nu demult, mai toți pasionații de sloturi. Iar aparatele EGT erau de top în ceea ce privește jocurile oferite. Așadar, fie că vorbim despre un strop de nostalgie sau doar de calitatea pe care producătorul bulgar și-a păstrat-o, jocurile EGT au la fel de mult succes și în mediul online.

Grafica este mereu una solidă, chit că aspectul poate să fie, uneori, retro. Dar, precum precizăm mai sus, tocmai acest aspect atrage mulți jucători. Gameplay-ul este unul simplu, fără complicații, și-i permite jucătorului să se distreze, fără să se îngrijoreze de vreun traseu întortocheat.

Sloturile EGT îmbină simboluri clasice

  La jocurile Euro Games Technology vei întâlni simboluri precum fructe, șeptari, steluțe sau clopoței, reprezentări clasice atunci când vine vorba de sloturi. Totul cu efecte sonore retro, grafică video de ultimă generație și funcții speciale. O rețetă de succes care a funcționat în mediul offline și continuă să o facă și în mediul online.

Jackpot Cards - cu 4 niveluri

Jackpot Cards este o funcție specială disponibilă la oricare joc EGT. Indiferent de miză, orice rotire îți poate aduce unul dintre cele patru jackpoturi progresive disponibile. Câștigurile de sute sau mii de lei sunt cele mai frecvente, însă în orice moment pot apărea și sume formate din 5 sau chiar 6 cifre.

Jackpot Cards se declanșează aleatoriu și este dispus pe patru niveluri (treflă, romb, inimă roșie, inimă neagră). Dacă ești norocos și capeți acces la funcția specială, va trebui să selectezi dintr-un total de 12 cărți până în momentul în care descoperi trei simboluri de aceeași culoare asociate unui jackpot. În acel moment, unul din premii va fi al tău.

Ai posibilitatea să îți dublezi câștigul

 La orice joc EGT, rotirile care plătesc puțin pot fi mărite rapid printr-un simplu dublaj de roșu/negru. Poți întoarce 5 cărți, astfel că orice câștig se poate transforma într-unul excelent. Totuși, pentru a putea utiliza această funcție, câștigul inițial nu trebuie să depășească 35 x miza.

Sloturile cu fructe sunt, de obicei, prima alegere a jucătorilor în materie de jocuri EGT. Sloturi clasice precum Flaming Hot, Extremely Hot sau Burning Hot au parte de cei mai mulți fani, însă trebuie spus că există multă versatilitate din punct de vedere al tematicii jocurilor la EGT.

banner PSD Campia Turzii

Banner Tureni

Banner Ceanu Mare

Banner Sandulesti

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate