m install
petlinii
nello construct

Câmpia Turzii: 80 de persoane vor fi încadrate în câmpul muncii

zamblau eugen
floris

În temeiul Legii  nr.76/2002, pentru anul 2009,  80 de persoane fără loc muncă au fost solicitate pentru desfăşurarea de activităţi de ecologizare, refacerea şi întreţinerea infrastructurii, realizarea unor lucrări edilitare, reparaţii drumuri, servicii sociale şi pentru menţineare curaţeniei în piaţa agro-alimntară.

Acestă forţă de muncă va fi suţinută financiar de către AJOFM. Cele 80 de persoane vor fi coordinate de către S.C .SLICIAS S.A. Câmpia  Turzii (15 pesoane), S.C. Domeniul Public S.A. Câmpia Turzii (25 persoane), Centrul de zi Câmpia Turzii (15 persoane) şi Serviciul “Adminstrarea Pieţelor” (15 persoane). Un astfel de program s-a desfăşurat în perioada 2002 – 2007 când au fost susţinute anual  un număr de 60 de persoane din rândul şomerilor, angajate temopar. Acesta forţă de muncă a fost folosită pentru activităţi din cadrul serviciilor Primăriei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: