fbpx

 
 
Avatar

@ TurdaNews

OffLine
Member since: Marți, 22 Iulie 2008
Details
Name
@
Last name
TurdaNews
Articole
Accesări: 0

Lumea cazinourilor are un trecut atât de bogat și de neconformist, încât despre ea s-ar putea scrie o carte întreagă de tipul „Știați că...”. Partea a doua ar fi despre cazinourile online, care au și plusuri, și minusuri. 

Creat: 20 Ianuarie 2021
Accesări: 0

Angajăm persoana tânără, absolvent de studii cu vârsta până în 25 de ani. Postul este pentru poziția de online video creator și presupune filmarea de conținut pentru produsele noastre (electronice auto) și postarea pe canalul nostru de YouTube și promovarea acestui canal.

Creat: 18 Ianuarie 2021
Accesări: 0

Dorim să aducem în atenția voastră cazul Victoriei, o fetiță în varstă de 1 an și jumătate, care se confruntă cu o formă rară de cancer. Învingerea acestei boli necesită un tratament costisitor în străinătate. Știm că orice mic ajutor poate face o mare diferență, așadar Appetito va dona 2 lei...

Creat: 14 Ianuarie 2021
Accesări: 0

Salarizarea este un proces indispensabil în orice afacere, care presupune multe sarcini și atenție la detalii mai ales la variabila cea mai importantă: pontaj, variabilă care poate influența major procesul de calcul salariu net și corectitudinea acestuia. Însă există experți în domeniu care...

Creat: 14 Ianuarie 2021
Accesări: 0

Noroaie imense și pe strada Lotus în zona garajelor, drumul a devenit impracticabil, iar proprietarii mașinilor nu au accese la garaje din cauza apei acumulate în zonă.

Creat: 11 Ianuarie 2021
Accesări: 0

Situație disperată pentru locuitorii de pe strada Ion Luca Caragiale din Turda, din zona cartierului Primăverii, care spun că nu se mai poate circula pe stradă, din cauza noroaielor.

Creat: 10 Ianuarie 2021
Accesări: 0

Un tânăr teribilist a fost filmat în timp ce distrugea coșul de gunoi din părculețul din Micro 1, din apropierea școlii ”Avram Iancu”, cu ajutorul unor petarde.

Creat: 07 Ianuarie 2021
Accesări: 0

Stimați călători, în imaginea atașată regăsiți lista actualizată cu toate punctele de vânzare bilete de călătorie.

Creat: 06 Ianuarie 2021
Accesări: 0

O minoră în vârstă de 11 ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, a plecat de la domiciliu în data de 6 ianuarie a.c., însă nu s-a mai întors.

Creat: 06 Ianuarie 2021
Accesări: 0

Astmul bronșic este o afecțiune de care suferă un număr foarte mare de oameni, însă acesta poate fi ținut sub control foarte ușor cu ajutorul unor medicamente sau alte măsuri potrivite. Și aceste persoane, copii sau adulți, pot să controleze boala și să aibă parte de o viață fără prea multe griji.

Creat: 06 Ianuarie 2021
Mai multe articole...
Comment
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator