fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 
Avatar

@ TurdaNews

OffLine
Member since: Marți, 22 Iulie 2008
Details
Name
@
Last name
TurdaNews
Articole
Accesări: 0

102 ani au trecut de când sacrificiul multor generații de români, inclusiv pe frontul Primului Război Mondial, au făcut ceea ce multora le părea imposibil la acea vreme: unirea tuturor românilor sub un singur steag!

Creat: 01 Decembrie 2020
Accesări: 0

Președintele Klaus Iohannis a declarat duminică, după o vizită la un call-center al DSP, că România speră să aibă primele doze de vaccin anti-coronavirus până la începutul anului viitor. Ce părere aveți despre posibilitatea de a ne vaccina în curând?

Creat: 30 Noiembrie 2020
Accesări: 0

  Proiectul constă în amenajarea unei zone de agrement și centru multifuncțional în Parcul Central, prin construirea unei clădiri multifuncționale, amenajarea unor locuri de joacă pentru copii pe categorii de vârstă, înființarea unui nou patinoar, amenajare piațetă cu pavilion și fântână, zonă de...

Creat: 30 Noiembrie 2020
Accesări: 0

Pensionarii se află în fața unui moment extrem de important, care le va influența viața cel puțin în următorii 4 ani (în următorii 4 ani, nu vor mai fi alegeri în care poporul să poată sancționa eventualele derapaje ale puterii!). Ei au de ales între un partid social-democrat (PSD), care a găsit...

Creat: 30 Noiembrie 2020
Accesări: 0

În perioada noiembrie 2015 - decembrie 2016 am ocupat funcția de ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației (MDRAP) și pe cea de Vicepremier într-un guvern sprijinit de toți și de nimeni.

Creat: 29 Noiembrie 2020
Accesări: 0

Fiecare dintre noi s-a simțit cel puțin o dată în viață pierdut sau nehotărât, în special în perioada adolescenței când trebuie să iei anumite decizii care îți vor croi drumul în viață.

Creat: 29 Noiembrie 2020
Accesări: 0

Medicul Vasile Grumaz, președintele ALDE Turda, a declarat că îl susține pe Remus Lăpușan pentru obținerea unui loc în Camera Deputaților din partea PRO România Cluj, a cărui activitate a urmărit-o cu atenție în ultimii ani. De asemenea, dr. Grumaz și-a exprimat încrederea în eficiența măsurilor...

Creat: 29 Noiembrie 2020
Accesări: 0

Având în vedere Minivacanța prilejuită de Ziua Națională a României, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca desfășoară acțiunii în vederea reducerii riscului rutier în rândul participanților la trafic. 

Creat: 29 Noiembrie 2020
Accesări: 0

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 5.554 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Creat: 29 Noiembrie 2020
Accesări: 0

Blackjackul este unul dintre cele mai populare jocuri din lume. Acesta este un joc de noroc bazat pe cărți. În România nu sunt foarte mulți împătimiți al acestui joc din două motive simple: nu prea există cazinouri cu dealeri live la orice colț și nu sunt mulți cei care cunosc regulile pentru...

Creat: 28 Noiembrie 2020
Mai multe articole...
Comment
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator