fbpx

 
 
Avatar

Gelu FLOREA

OffLine
Member since: Sâmbătă, 26 Iulie 2008
Details
Name
Gelu
Last name
FLOREA
Articole
Accesări: 0

Proiectul de hotărâre privind stabilirea burselor școlare pentru elevii turdeni, inițiat de consilierii PMP Turda, nu a fost introdus pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Turda, din data de 28 ianuarie 2021. Asistăm la un abuz grav și la o palmă dată principiilor democrației!

Creat: 24 Ianuarie 2021
Accesări: 0

Un accident violent s-a produs în această după-amiază în Turda, la intersecția străzilor Calea Victoriei, Câmpiei și Hațegului, în zona Micro 3.

Creat: 24 Ianuarie 2021
Accesări: 0

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteorologică cu privire la apariția unor fenomene de intensificări ale vântului, în toată țara.

Creat: 24 Ianuarie 2021
Accesări: 0

Dragi turdeni, sarbatorim astazi 162 de ani de cand o seama de carturari romani au ales interesul national, in dauna jocurilor Marilor Puteri.

Creat: 24 Ianuarie 2021
Accesări: 0

”Turda în oglindă” este o inițiativă de promovare a Turzii și a valorilor turdene, prin organizarea unor expoziții inedite, în vitrina situată lângă galeria de artă "Valeriu Suciu" (în Piața 1 Decembrie 1918 nr. 2-4). Permanent , în vitrină își găsesc locul valorile turdene, indiferent de domeniu. Acum, a...

Creat: 23 Ianuarie 2021
Accesări: 0

Atunci când deschizi o afacere sunt multe lucruri la care trebuie să te gândești înainte. Multe persoane își doresc un succes garantat încă din primele luni, însă fără anumite eforturi acest lucru nu se poate realiza. Din ce în ce mai mulți oameni își deschid afaceri în diferite domenii sperând că vor...

Creat: 23 Ianuarie 2021
Accesări: 0

Cunoscutul turdean, Ovidiu Roja, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, conform deciziei Judecătoriei Turda, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda.

Creat: 22 Ianuarie 2021
Accesări: 0

Compania românească de construcţii cu capital intergral privat, parte a unui grup francez, se impune în domeniul infrastructurii rutiere şi dezvoltării urbane prin construirea de căi de comunicaţie (autostrăzi, drumuri naţionale şi judeţene, artere urbane şi locale, căi ferate, liunii de tramvai), reţele...

Creat: 22 Ianuarie 2021
Accesări: 0

Angajator de top din retailul modern, cu o echipă dinamică, flexibilă și ambițioasă, formată din 15.000 angajați, având o expansiune accelerată, își mărește echipa.

Creat: 22 Ianuarie 2021
Accesări: 0

La data de 21 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Cluj, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, au reținut 2 persoane bănuite de furt în scop de folosință, fals informatic, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un...

Creat: 22 Ianuarie 2021
Mai multe articole...
Comment
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Lacatus iuliu · 23:02 02.10.2020
    As dori sa aflu daca cei ce locuiesc in campia-turzii ,,turda ..si au ani de grupe de munca 1si 2 beneficiaza de legea privind virsta standar de pensionare cu reducere de 2ani de la 65 ani la 63ani.noi cu grupele de munca vom beneficia de acest amendament reducerea cu 2ani a virstei de pensionarela 63ani multumesc anticipat iuliu.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator