fbpx

 
 
Scrie un comentariu

potaissa csm

Potaissa Turda s-a impus astăzi, scor 25-22, în fața celor de la CSM București, într-un meci ce a contat pentru etapa a XII-a, din cadrul Ligii Zimbrilor.

Gazdele meciului (jocul s-a desfășurat în sala „Polivalentă” din capitală), bucureștenii au început foarte bine și au reușit să marcheze primele două goluri ale confruntării. De altfel, acesta a fost singurul moment în care CSM București s-a aflat în avantaj pe tabelă. A urmat apoi o serie bună pentru Turda, care a reușit trei goluri consecutive.

Potaissa s-a distanțat la trei goluri, după o altă serie de trei puncte consecutive (5-8, min 16), Szoke reușind să profite excelent de spațiile din defensiva adversă.

Diferența de trei goluri s-a menținut constant pe tabelă până la pauză, elevii antrenați de Horațiu Gal având un avantaj de trei goluri după primele 30 de minute.

Primele 10 minute le-au aparținut bucureștenilor, care s-au apropiat pe tabelă și au reușit să egaleze (15-15, min 40). Turda a marcat la următorul atac, iar Irimuș a continuat seria foarte bună de intervenții din prima repriză, reușind să apare un 7m, și Potaissa s-a distanțat din nou la trei goluri (15-18, min 43)

Szoke a continuat jocul bun din prima repriză (9 goluri marcate în acest meci), și Potaissa a reușit să mențină diferența, deși în minutul 52, CSM-ul se apropiase la un singur gol (21-22).

S-a terminat 22-25 și Potaissa Turda ocupă locul al doilea al clasamentului, la egalitate de puncte cu AHC Dobrogea Sud, echipa de pe locul 3. Cele două formații se vor întâlni în meci direct etapa viitoare (17 decembrie).

CSM BUCUREȘTI – POTAISSA TURDA 22-25 (10-13)

Potaissa Turda: Szoke (9 goluri), Ghiță (5), Pavel (4), Dragas (3), Ghivil (2), Thalmaier (2)

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate