fbpx

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

3 Comentarii

adrian somlea

Unul dintre antrenorii de la grupele de copii și juniori de la Sticla Arieșul Turda, Adrian Șomlea, a adus acuze grave către o persoană din conducerea clubului (căruia nu i-a dat numele), referitoare la modul grotesc în care s-a discutat la o ședință.

Adrian Șomlea, unul dintre cei mai cunoscuți tehnicieni turdeni, a postat un mesaj public pe pagina sa de Facebook.

**„Dacă în trecut s-au folosit tot felul de amenințări, jigniri și alte cuvinte greu de reprodus, printre care, citez: "sa ma **** în **** cu grupele tale de copii și juniori, du-te la medic, du-te la preot, te duc cu mașina sa am loc de parcare (persoane cu handicap), hai sa dam întrecere" etc. Ieri la ședința unde au participat toți angajații clubului, unde au fost păreri pro și contra spuse pe un ton civilizat, pana la un moment dat când o persoana din conducerea clubului a început sa folosească amenințări și cuvinte obscene la adresa mea, citez: du-te în **** mea, ai grija, ii *** în *** pe toți fără un picior" etc. Poate avem uneori pareri diferite, poate uneori mai gresim dar sa se ajunga la asemenea vorbe cred ca s-a intrecut masura bunului simt. Persoane care sunt puse sa conduca si administreze destinele fotbalului din bani publici au asemenea comportament, inseamna ca suntem pe drumul bun! Cu toate acestea o sa încerc sa merg inainte, să-mi fac treaba cat mai bine si o sa-mi exprim parerile în continuare într-un mod cât mai civilizat. Va spun doar atat:SA VA FIE RUSINE, dar nu cred ca aveti.” este mesajul postat de către Adrian Șomlea.

**cuvintele obscene au fost cenzurate de către TurdaNews

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Dorin Ploscar · 16:08 09.07.2020
  daca se ajunge la un asemenea comportament este destul de grav si tu ar trebui sa ii faci public numele acelei persoane sa nu ne mai ascundem dupa deget si sa iti dai demisia in secunda 2, daca vrei sa continui, asta ii spune acelei persoane ca te poate jigni, batjocori in continuare si ar trebui sa faci o plangere penala, vei face anunt pe media si vei avea sustinere si suport
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Andrei · 23:32 09.07.2020
  De ce sa isi dea demisia dl Ploscar? Omul asta chiar iubeste ceea ce face, a facut multe sacrificii si nu merita sa renunte la antrenorat. Ar fi mai bine sa spuna numele persoanei care l-a jignit, sa vada tot orasul care e mediul in care se lucreaza.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Dorin Ploscar · 00:04 10.07.2020
  eu stiu ca iubeste ce face si pot spune ca omul asta traieste pentru fotbal dar cum poti sa lucrezi in conditiile in care in loc sa ai sustinere din partea persoanelor din conducere primesti ce a primit omul asta .
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate