fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

frf bile

Astăzi, la sediul FRF, s-au stabilit mini-grupele pentru barajul de promovare în liga a treia, sezonul 2020-2021, iar campioana județului Cluj, urmează să evolueze alături de campioanele județelor Bihor și Satu Mare, în prima mini-grupă a regiuni 2 Nord-Vest.

În cadrul acestui baraj de promovare în trei, participantele vor juca între ele, fiecare cu fiecare, iar la final echipa ce se va clasa pe prima poziție la finalul turneului, va promova în Liga 3.

Singura echipa cunoscută în acest moment, care va participa la turneul de promovare în această mini-grupă, este reprezentanta județului Bihor, respectiv ACS CAO 1910 Oradea, în timp ce reprezentantele județelor Cluj și Satu Mare, vor fi stabilite luna viitoare.

Echipa care va reprezenta județul Cluj la barajul de promovare, va fi stabilită în perioada 18-26 iulie, într-un turneu care se va disputa la Mihai Viteazu și la care vor participa formațiile Someșul Dej, ACS Florești și ACS Supporter 2.0 Cluj-Napoca. Toate partidele de la turneul din Mihai Viteazu vor fi transmise în direct pe TurdaNews.

sursa foto: site FRF

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator