fbpx

 
 
Scrie un comentariu

nationala MV

Ceremonii în cadru restrâns impuse de criza sanitară au loc peste tot astăzi în țară de Ziua Națională. În comuna Mihai Viteazu spre exemplu, evenimentul a fost marcat de primar și viceprimar printr-o depunere de coroane.

În comuna Mihai Viteazu, Ziua Națională a României a fost marcată printr-o depunere de coroane din partea primarului comunei, Ioan Zeng și a viceprimarului  Paul Olaru. Depunerea de coroane a avut loc la bustul Voievodului Mihai Viteazu.

Vă transmit mesajul meu în deplin respect şi preţuire şi de a împărtăşi emoţia şi mândria pe care o trăiesc alături de dumneavoastră în această zi de mare sărbătoare a poporului român, în calitate de primar al comunei Mihai Viteazu.

Ziua Naţională a României este, în fiecare an, un moment unic, special, marcat de speranţă, de recunoştinţă şi de solidaritate. În această zi, românii din ţară şi de pretutindeni îşi afirmă identitatea, se mândresc cu ţara lor şi spun că au fost, sunt şi vor fi o naţiune puternică şi demnă.

Pe 1 Decembrie românii celebrează trecutul şi cinstesc memoria înaintaşilor, se bucură împreună de prezent şi privesc cu încredere spre viitor.

1 Decembrie este mai mult decât Ziua Naţională. Este o stare de spirit, este un amalgam de sentimente şi trăiri, mândrie, bucurie, patriotism, redescoperirea unor valori naţionale peste care părea că se aşterne praful uitării. Este bine că românii au din nou mândria şi demnitatea care a caracterizat acest popor timp de sute de ani. Ziua de azi trebuie să ne amintească tuturor că puterea stă în unire, iar unirea este posibilă doar dacă interesul naţional este trecut înaintea oricărui interes particular, indiferent de vârstă, de statut social, de etnie sau credinţă, suntem cu toţii români şi avem împreună un obiectiv important: acela de a construi pentru noi şi copiii noştri o viaţă mai bună şi cât mai simplă aici, la poalele munţilor Apuseni, în frumoasa Comună Mihai Viteazu.

La mulţi ani Neam Românesc!

La mulţi ani, România!

La mulţi ani tuturor!” transmite primarul Ioan Zeng.

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate