m install
petlinii
nello construct

Prefectul de Cluj „în cărți” pentru funcția de secretar general al Guvernului

floris

Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, fostul deputat Lucian Heiuș și Tănase Stamule, fost consilier al lui Orban, sunt cele trei persoane care se luptă pentru funcția de secretar general al Guvernului.

Funcția este una cheie, pentru ca secretarul general al Guvernului este a doua persoană ca importanță din Guvernul Cîțu, scrie G4media.ro. Dacă va obține postul, Mircea Abrudean ar avea rang de ministru și ar putea ajuta foarte mult Clujul, în proiectele vitale.

Mircea Abrudean (36 de ani), s-a înscris în PNL de la vârsta de 18 ani. El a fost numit prefect al județului Cluj la finalul lui 2019, după preluarea guvernării de către liberali. A absolvit Facultatea de Studii Europene la Universitatea Babeș-Bolyai, urmând apoi un master la SNSPA București în management de proiecte.

Abrudean a evoluat cel mai mult în spațiul privat, conducând o firmă specializată pe consultanță și management de proiecte europene, iar în ultimii ani a fost parte din Consiliul de Administrație al companiei Tetarom.

Dacă pleacă la București ar exista varianta ca unul dintre actalii subprefecți să obțină funcția de Prefect al Județului Cluj, cel mai vehiculat nume ar fi al Irinei Munteanu de la Câmpia Turzii.

Irina Munteanu s-a implicat activ în campania de vaccinare la nivelul județului Cluj, dar și în alte activități demonstrând că are capacitatea necesară să ducă la bun sfârșit și cele mai grele sarcini, numele său fiind vehiculat chiar de surse din interiorul partidului, care spun să ar fi persoana potrivit pentru funcția de Prefect în cazul în care Abrudean va obține funcția de secretar general al Guvernului.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: