fbpx

 
 
Scrie un comentariu

92910464 1239580466247606 6904854656459997184 o copy

Senatorul Lungu Vasile-Cristian a înaintat anul trecut o interpelare Ministerului Comunicațiilor cu privire la riscurile tehnologiei 5G și a încercat să oprească instalarea antenelor 5G în județul Cluj.

În ciuda atenționării referitoare la riscurile tehnologiei 5G din partea candidatului PMP la președinția Consiliului Județean Cluj, senatorul Lungu Vasile-Cristian, primarul Emil Boc a grăbit implementarea antenelor 5G fără să țină cont de impactul acestei tehnologii asupra oamenilor, impact anunțat de literatura medicală, de specialitate și susținut de către Academia Română.

Expunerea prelungită la tehnologia 5G conform Organizației Mondiale a Sănătății și Agenției Internațională pentru Cercetarea Cancerului atestă faptul că radiofrecvențele au efecte carcinogene la om. Radiațiile emise se absorb la nivelul pielii și la nivelul corneei și modifică structura moleculară în organism. Mai precis, crește riscul de cancer, leziuni genetice, deficit de memorie, dificultate în procesul de învățare și tulburări neurologice.

Se pare că cea mai mare problemă curentă a primarului în funcție, Emil Boc nu este traficul ce sufocă orașul ci antenele 5G pe care s-a grăbit să le instaleze și care îmbolnăvesc cu fiecare secundă populația Clujului.

Candidatul PMP la președinția Consiliului Județean Cluj se opune utilizării acestei tehnologii, senatorul Lungu Vasile-Cristian declarând că sănătatea oamenilor nu trebuie sacrificată de dragul investițiilor financiare. Senatorul Lungu Vasile-Cristian a mai declarat faptul că locuitorii orașului Cluj nu ar trebui să fie victime ale experimentelor tehnologice de dragul progresului.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate