fbpx

 
 
2 Comentarii

119838580 3922440524439840 8145948546341003111 n 

Sunt momente în viață, în care alegerile greșite pe care le putem face ne vor bântui, secându-ne energiile și cufundându-ne în tenebrele întunericului. Pentru că întunericul nu vine de la Dumnezeu!

Am văzut în Primăria Turda foarte mult întuneric, propagat prin toate ungherele, transmis prin răutate, agresivitate, dictatură, frică... Și nu doar în Primărie! 

Peste Turda s-a lăsat întunericul intimidărilor, a înjurăturilor, a fricii, a terorii, a amenințărilor, a dictaturii izvorâte din iubirea de sine, nu de oameni!
Întunericul nu poate fi alungat decât cu Lumină! Eu am în mine darul lui Dumnezeu, ca si voi toti și vreau să-l împart cu toată lumea, să-mi ajut aproapele și să împărtășesc valorile Luminii.

Se apropie momentul în care trebuie să alegeți cu sufletul si cu constiinta. Bineînțeles, prin fața ochilor vi se vor flutura bani, investiții și alte unelte ale întunericului, folosite pentru a vă îndepărta de Lumină. Nu vă lăsați păcăliți! Lumina nu poate fi confundată cu întunericul! Tot așa cum nici ochii nu vă pot păcăli, pentru că ei sunt lumina sufletului!

Priviți-i în ochi pe lupii în blană de oaie, care vă dau târcoale! Veți vedea infernul întunericului și veți simți vibrațiile energiilor joase, care însoțesc ceea ce e negativ, ceea ce nu vine din Lumină...
În schimb, Lumina înseamnă pace, iubire, înțelegere, iertare... Oameni buni, nu lăsați întunericul să vă ia mințile! Alegeți Lumina, pentru că doar Lumina vă poate aduce ceea ce vă doriți în viețile voastre! Și nu e vorba doar de voi, ci de o întreagă comunitate. O comunitate care ar putea fi cufundată în întuneric dacă veți deveni complicii celor care trăiesc în întuneric.

Este o bătălie între creștini și întunecați, iar dvs, fiecare, puteți fi purtătorii biruinței prin Lumină!

Oameni buni, treziți-vă! Ignorati întunericul, votați cu Lumina!

Alegeți Lumina, alegeți Lucian Nemeș!

Alungați întunericul și lasăți valorile Luminii să inunde comunitatea turdeană.

E momentul acela special în care fiecare dintre noi putem fi eroi. Eroii marii schimbări, eroii Luminii care a biruit întunericul.

Și totul cu un simplu vot... O simplă alegere...

Dumnezeu să vă deschidă ochii si inima, ca să nu ajungeți să trăiți în întuneric!

Lucian NEMEȘ - candidat PPU pentru Primăria Turda

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Altceva · 08:11 21.09.2020
    Baiete, parcă esti Jiji de Turda. Razboinicul luminii! Pai de 8 ani mănânci in somn covrigii de la Primăria Turda și doar acum te-ai trezit? Te-a sărutat prințul Șomaj si te-ai trezit? Vad ca ai incalecat pe cal sa câștigi terenul pierdut, dar e prea tarziu, mult prea târziu. Hai in privat, sa vezi ca cei 2000 de euro se câștigă cu muncă.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    dan vacaru · 17:04 21.09.2020
    se vede de departe ca ai frecventat sedintele de spiritism ale faimosului bisioc.Si pe mine a incercat sa ma boteze dar nu i-a reusit.Asa tu tine-o pe calea pe care ti-a trasa-to acest mare invatat(4 clase) si vei vedea lumina dorita.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate