m install
petlinii
nello construct

INEDIT: Foștii susținători ai fostului primar Tudor Ștefănie, împărțiți în… 5 partide!

floris

Foștii susținători ai fostului primar Tudor Ștefănie, care filmau alături de acesta la videoclipul electoral pentru alegerile locale din anul 2016, s-au împărțit în… 5 partide! De altfel, nici Ștefănie nu mai este în PNL, locul său fiind luat de actualul primar, Cristian Matei, care în 2016 candida de la PSD.

În videoclipul electoral, alături de Tudor Ștefănie, primar la acea vreme și candidat pentru un nou mandat, apăreau:

1. Ciprian Rigman. În prezent, Rigman este președintele USR Turda. El a părăsit PNL în mandatul 2016-2020, dându-și demisia din partid și din Consiliul Local. 

2. Marius Riter. Riter a părăsit PNL, în mandatul 2016-2020, după ce actualul primar Matei a fost cooptat la liberali. În prezent, Riter candidează la alegerile locale din partea POL Turda.

3. Paul Cățănaș. Cățănaș a părăsit PNL-ul la scurt timp după alegeri. L-a urmat pe fostul deputat Mircea Irimie, în Pro România, din partea căruia candidează la alegerile locale pentru Consiliul Local Turda.

4. Cristian Felezeu. Felezeu a demisionat din PNL și din Consiliul Local, acuzând că partidul s-a ”înroșit”, după venirea actualului primar, fost lider al PSD Turda. În prezent, este candidat pe lista PMP Turda pentru Consiliul Local.

5. Igor Cojocaru. Cojocaru este singurul care a rămas în PNL, dintre cei aflați ”în primul rând de susținere”, dar în prezent îl susține pe Cristian Matei, fostul contracandidat al lui Tudor Ștefănie, de la alegerile locale din 2016, care între timp a trecut în PNL.

6. Radu Panait. Panait se regăsește în prezent pe lista de candidați ai PSD Turda, pentru Consiliul Local.

Vezi mai jos și videoclipul electoral din anul 2016:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: