m install
petlinii
nello construct

Paula Hirișcău, candidat ALDE Câmpia Turzii: Vremea vorbelor a trecut

floris

Vremea vorbelor a trecut; trebuie să privim eșecul lamentabil al acestor patru ani de administrație PNL & Dorin Lojigan ca pe un reper negativ și de nerepetat în viața urbei noastre.

De aceea, acum, prin contribuția mea, a ta, a noastră a tuturor, trebuie să producem ”SCHIMBAREA”; pentru copiii noștri, pentru un viitor trainic, normal, în care fiecăruia dintre noi să i se ceară părerea și bineînțeles, implicarea.

Cine ar fi crezut că unul dintre cele mai curate orașe din România, Câmpia Turzii, se va confrunta vreodată cu prăbușirea în praf, gunoaie și mizerie?

Cine și-ar fi putut imagina că instituția primăriei, la ordinul edilului-șef, va bloca investițiile tinerilor antreprenori doar pentru un moft și o ”aroganță” a celor care ar trebui să ne servească pe noi toți!?

Am învățat împreună în acești ani și acum suntem datori să ne asumăm un alt nivel al colaborării în cadrul comunității, să fim mai responsabili, mai curajoși, mai atașați de valorile noastre, pentru că acum, după patru ani, alături de echipa lui Avram GAL, fără frică sau mânați de vendete politice, să readucem normalitatea în administrația locală!

Paula Hiriscău

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: