m install
petlinii
nello construct

Mocian Florin Marian, candidat la Primăria Cămărașu din partea Partidului Mișcarea Populară

floris

PMP Cluj își anunță candidatul la Primăria Cămărașu. Organizația clujeană a Partidului Mișcarea Populară merge în lupta pentru Primărie alături de Mocian Florin Marian.

Mocian Florin Marian dorește să îmbunătățească nivelul de trai al locuitorilor comunei Cămărașu prin crearea unui circuit economic independent, astfel resursele locale să fie folosite la producția locală și banii investiți să fie administrați în proiecte de interes pentru comuna Cămărașu.

Un punct comun cu celelalte zone din județul Cluj prezent și în programul de candidatură al domnului Mocian Florin Marian este demararea de lucrări pentru asfaltarea drumurilor principale de pe întreaga rază a comunei și amenajarea drumurilor agricole astfel încât acestea să poată fi circulate în siguranță.

Pe lângă proiectele legate de infrastructura rutieră, e nevoie și de extinderea rețelelor de utilități publice, apă-canal, gaz și electricitate în toate satele aparținătoare comunei Cămărașu, proiect la care candidatul PMP se înscrie negreșit. Dezvoltarea de durată a unei comune nu este posibilă dacă investitorii nu beneficiază de drumuri de acces, iar locuitorii nu au posibilitatea să ajungă la locurile de muncă.

Pentru alegerile locale din 2020, PMP Cluj aduce candidați preferați de oamenii sătui de administrația ineficientă a partidelor mari.

România se află de cel puțin doi ani într-un blocaj politic la nivel administrativ național și local, iar criza sanitară ce a survenit pe fundalul guvernării nesigure ­­­­­­­­­­­­­­a grăbit prăbușirea încrederii în oamenii politici.

Pentru dezvoltarea de lungă durată a comunei, domnul Mocian Florin Marian dorește să creeze un mediu antreprenorial în care tinerii să se implice activ, să vină cu propuneri și să deschidă afaceri locale.

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale.

Echipa PMP este alături de locuitorii din Cămărașu și invită oamenii la un dialog deschis despre problemele din comună. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: