m install
petlinii
nello construct

Reacția PMP Turda, după deschiderea podului peste Arieș, pe ambele sensuri: Bătaie de joc! Ne râd în nas și își bat joc de noi!

floris

Podul care traversează Arieșul, la ieșire din Turda spre Alba Iulia, a fost deschis circulației pe ambele sensuri. Asta după ce a fost închis o perioadă mai lungă de timp, circulându-se alternativ, pe un singur sens, cu motivația că e periculos să se circule pe ambele sensuri, deodată.

Acum, brusc, nu mai e niciun pericol! Dar să nu vă gândiți că au terminat lucrările de reabilitare, că n-au mișcat un deget! Și atunci: cum se explică faptul că nu mai e niciun pericol?! L-au închis aproape 3 ani, iar acum nu mai e pericol?! Își vor bate joc de turdeni și îl vor lăsa așa, considerând că s-a reabilitat singur, ca printr-o minune, peste noapte?!

Contractul de reabilitare a fost semnat în luna iunie 2019 și avea prevăzute 2 luni de proiectare + 12 luni de execuție. Adică, lucrările trebuiau terminate în septembrie 2020. Dar… nici n-au început!

Peste toate astea se suprapune și ritmul de lucru extrem de încet, din zona străzii 22 Decembrie.

PMP Turda consideră că batjocura la adresa turdenilor trebuie să înceteze! Ori faceți lucrări cum trebuie, ori plecați și îi lăsați pe alții să facă lucrările așa cum trebuie!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: