fbpx

cristian lungu pmp

Banner NEMEȘ 29iulie

118726071 10164449994960727 6019019368562400079 n

Scrie un comentariu

adrian mischian

PMP Cluj își anunță candidatul pentru Primăria Câmpia Turzii. Președintele Organizației Municipale PMP Câmpia Turzii va candida la Primărie. Domnul Mischian Adrian pregătește o strategie pe 5 paliere pentru a asigura dezvoltarea municipiului. 

„Împreună cu echipa PMP am prioritizat direcțiile de dezvoltare pentru municipiul Câmpia Turzii pentru următorii 4 ani și le-am sintetizat în Strategia 5S pentru Câmpia Turzii”, a declarat candidatul Mischian Adrian.

Programul de candidatură al domnului Mischian începe cu un obiectiv strategic legat de școală. Se vor oferi burse de merit pentru toți elevii care au obținut în anul școlar anterior media peste 8.50. Primăria va acorda sprijin financiar pentru unitățile de învățământ în vederea digitalizării bibliotecilor școlare și interconectarea cu alte biblioteci școlare, dotarea sălilor de curs cu mobilier modern și echipamente IT de la calculatoare și până la smart-table. Tot la capitolul școală, domnul Mischian își propune dezvoltarea învățământului tehnic și profesional în strânsă legătură cu caracteristicile mediului antreprenorial local și regional.

În ceea ce privește domeniul sănătății, se va asigura un management profesionist și transparent pentru Spitalul Municipal „Dr. Ioan Igna” care să conducă la îmbunătățirea calității actului medical și la diversificarea serviciilor oferite populației, cu respectarea drepturilor pacienților și cetățenilor. Domnul Mischian va implica administrația locală în proiecte ce încurajează un stil de viață sănătos prin sprijin logistic și financiar.

Câmpia Turzii va avea parte de un serviciu de salubritate profesionist și o infrastructură stradală de calitate și mentenanța eficientă a acesteia, atât în zona de locuințe cât și în cea industrială.

Domnul Mischian Adrian are în plan și dezvoltarea antreprenoriatului social prin dezvoltarea unui incubator de afaceri ce va fi folosit pentru minim 20 de afaceri de tip start-up, dezvoltate de tinerii sub 35 de ani cu domiciliul stabil în Câmpia Turzii care doresc să devină antreprenori. Pentru a susține academic acești tineri, se va dezvolta o școală antreprenorială care va avea programe diverse, dedicate chiar și vârstnicilor.

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale.

Strategia 5S pentru Câmpia Turzii pregătită de domnul Mischian Adrian asigură creșterea calității vieții, realizarea individuală a cetățenilor, crearea unui mediu social și educațional dinamic, competitiv și sustenabil. Locuitorii Câmpiei Turzii sunt invitați la un dialog cu viitorul primar, Mischian Adrian, candidat din partea Partidului Mișcarea Populară.

banner PSD Campia Turzii

Banner Tureni

Banner Ceanu Mare

Banner Sandulesti

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate