m install
petlinii
nello construct

TOȚI pentru TURDA! PMP TURDA – partidul cu cei mai mulți fani în Turda!

floris

 

Tot mai mulți turdeni vin alături de PMP Turda! Împreună suntem puternici! Împreună redăm Turda turdenilor! Hai să punem Turda în Mișcare!

Le mulțumim celor care în ultima perioadă au venit înspre noi, cu încredere și speranță și le dedicăm acest video-montaj!

PMP Turda crește de la o zi la alta! 

Am depășit și bariera celor 3700 de fani! PMP Turda, partidul cu cei mai mulți fani în Turda!

Am depășit o nouă barieră: 3.700 de fani ai paginii de Facebook a PMP Turda. PMP Turda crește zilnic, crește frumos, iar turdenii vin tot mai mulți pentru susținerea partidului care beneficiază de cea mai mare încredere, la nivel local.

Partidul situat pe locul 2 are abia 40% din fanii PMP Turda (circa 1500 de fani), adică mai puțin de jumătate!

Le mulțumim turdenilor pentru încrederea acordată și promitem să nu-i dezamăgim după câștigarea alegerilor locale din aces an! Suntem tot mai mulți, tot mai puternici și nimeni nu ne mai poate opri din drumul spre victorie! Veniți alături de noi, veniți să câștigăm împreună, să redăm Turda turdenilor și să punem Turda în Mișcare! Sunt multe de făcut, sunt multe de îndreptat, dar suntem pregătiți!

TOȚI pentru TURDA! PMP TURDA – partidul cel mai iubit în Turda*

PMP Turda are peste 3.700 de fani pe Facebook, depășind toate celelalte partide locale în topul fanilor. Partidul situat pe locul 2 are abia circa 1.500 de fani, adică mai puțin de jumătate din numărul fanilor PMP Turda.

Suntem tot mai mulți, tot mai puternici și nimeni nu ne mai poate opri din drumul spre victorie! Veniți alături de noi, veniți să câștigăm împreună, să redăm Turda turdenilor și să punem Turda în Mișcare! Sunt multe de făcut, sunt multe de îndreptat, dar suntem pregătiți!

*conform datelor furnizate de Facebook (paginile formațiunilor politice din Turda)

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: