fbpx

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Scrie un comentariu

106997517 3229864513700836 2117565577795796922 o

Președintele USR Turda - Ciprian Rigman și liderul de facto al USR Turda - Emil Turdean au primit atenționări în scris din partea Poliției Turda, cu privire la comportamentul lor viitor față de președintele PMP Turda - Adrian Nap, după ce acesta a depus o plângere la Poliție, în care a reclamat că USR Turda se folosește de conturi false pentru a ataca josnic contracandidații.

”În politică nu trebuie acceptate jigniri, atacuri la persoană, manifestări suburbane... Politica înseamnă să găsești soluții pentru a face viața cetățenilor mai bună! Nu este un ”război”! Este un concurs de soluții... Sau așa ar trebui să fie!

PMP Turda militează pentru o politică asumată, fără manifestări suburbane, în care cei mai buni să câștige, pe baza votului acordat de cetățeni!

În urma plâgerii depuse de președintele PMP Turda, Adrian Nap, după ce din zona USR Turda au fost lansate atacuri mizerabile, de joasă speță, Poliția Turda a transmis că nu a putut fi identificată o persoană cu numele Marcel Deac (de pe contul căruia s-au lansat atacurile USR Turda), lucru firesc de vreme ce președintele USR Turda, Ciprian Rigman, a recunoscut că este un cont fake/nereal.”, se precizează pe pagina de facebook a PMP Turda.

Scandalul a început după ce președintele PMP Turda, Adrian Nap, a fost caricaturizat prin intermediul unui cont fake/nereal, prin intermediul căruia se promovau atacurile mizerabile ale USR Turda.

Atacul s-a produs în 16 mai 2020.

Atacul vine după ce USR Turda s-a prăbușit în intenția de vot, la Turda, în timp ce PMP Turda a crescut în intenția de vot, conform ultimului sondaj. Acest tip de atac nu este singular din partea celor de la USR Turda (sau prin intermediul ”aripii” lor ong-iste, T9), în trecut având și alte atacuri de acest gen, împotriva unor adversari ai lor, prin intermediul unor conturi neasumate sau ”fake”.

”PMP Turda dezaprobă ferm maniera incalificabilă de a face politică a celor de la USR Turda. Ca politicieni, trebuie să fim preocupați de mai binele cetățeanului, să găsim soluții în acest sens, nu să ne ocupăm de atacarea altor competitori politici.

PMP Turda nu va recurge la astfel de metode condamnabile și îi îndeamnă pe turdeni să respingă și să dezaprobe astfel de manifestări demne unor caractere de cea mai joasă speță politică.

Turda și turdenii nu au nimic de câștigat din astfel de acțiuni! Credem cu tărie că politicienii locali și partidele politice locale trebuie să fie preocupate mai degrabă de a găsi soluții de eficientizare a activității administrației locale și de a găsi soluții pentru mai binele turdenilor!

Credem că USR Turda trebuie să-și ceară scuze turdenilor pentru astfel de manifestări și să ia măsuri ferme împotriva celor care recurg la astfel de metode.

PMP Turda va continua să reprezinte interesele turdenilor, va accepta competiția politică și își va respecta competitorii politici. Lupta nu este pentru denigrarea competitorilor politici, ci pentru a găsi soluții pentru mai binele turdenilor!”, a fost mesajul PMP Turda, pus pe pagina lor.

Pe Facebook, modul de a face politică al celor de la USR Turda a fost aspru criticat. 

Citește și:

Atac abject al USR Turda! Președintele PMP Turda, Adrian Nap, caricaturizat! Val de critici pe Facebook!

Florin Țifui, care acum câteva luni cocheta cu o intrare în USR Turda, spune că se simte scârbit de maniera aceasta de atacuri abjecte.

”Acum cateva luni am luat decizia de a intra in politica locala , o decizie buna, rea, vom vedea. Eram nehotarat ce tabara sa aleg. Ma gandeam sa ma inscriu in USR, partid nou, aparent cu oameni de calitate. Ma gandeam de asemenea sa ma inscriu in PMP, un partid cu potential, un partid cu oameni pe care ii cunosc. Am ales PMP! Nu o sa va spun de ce am ales acest partid ci o sa va spun de ce NU am ales USR: ARIPA LOR EXTREMISTA! 

Am crezut la inceput ca sunt oameni de calitate. Am crezut! Acum nu mai cred! Continua sa tina langa ei o echipa care are un singur scop: acela de a denigra cu orice pret! Cum poti sa te mandresti cu calitatea oamenilor tai, cand nu te delimitezi de asemenea personaje? 

Domnilor din USR, Ovidiu M. (un om in care am o incredere mare) – delimitati-va de aceste specimene! De aceste caricaturi de oameni ! Nu va fac un serviciu, din contra!”, a scris Florin Țifui pe contul lui de Facebook.

Președintele PMP Turda, consilierul local Adrian Nap, a depus o plângere după ce în spațiul public a apărut poza trucată la adresa sa, în care i s-a deformat zona gurii. Contul care a distribuit trucajul promovează postările USR Turda, iar din acest motiv PMP-iștii le-au solicitat celor de la USR Turda să se delimiteze de astfel de acțiuni și să le condamne, lucru care nu s-a întâmplat.

”Azi a fost înregistrată la IPJ Cluj, sub numărul 1683/20.05.2020, plângerea făcută de președintele PMP Turda, consilierul local Adrian Nap, în cazul denigrărilor apărute la adresa sa în spațiul public (pe Facebook), prin intermediul unei fotografii trucate.”, a apărut pe pagina de Facebook a PMP Turda.

”Consider că nu putem trece cu vederea astfel de manifestări în spațiul public, dincolo de orice limită a decenței și a competiției politice. De acum încolo e treaba celor abilitați să continue cercetările și să ia măsurile care se impun”, a spus președintele PMP Turda, Adrian Nap.

Citește și:

Consilierul local PMP Turda, Adrian Nap, a depus plângere după ce în spațiul public a apărut o poză trucată de-a sa!

Președintele USR Turda, Ciprian Rigman, susține astfel de atacuri abjecte la adresa adversarilor politici, chiar dacă turdenilor nu le plac policienii care recurg la astfel de metode.

Citește și:

Scandalul momentului: Președintele USR Turda, Ciprian Rigman, susține jignirea competitorilor politici cu poze trucate!

Adrian Nap spune că atenționarea din partea Poliției Turda este ceva normal, în condițiile în care astfel de manifestări politice nu au ce căuta în spațiul public.

”Chiar dacă Poliția Turda nu a reușit să indice cine folosea contul nereal sub numele de Marcel Deac, prin intermediul căruia useriștii m-au atacat într-un mod suburban, care nu le face cinste, am vrut să trag un semnal de alarmă și să atenționez clasa politică locală că astfel de manifestări politice suburbane nu au ce căuta în spațiul public, că politica se poate face și într-un mod mai responsabil, în interesul cetățeanului, nu a unor grupuri de interese mărunte.

Faptul că domnii Ciprian Rigman și Emil Turdean au fost avertizați în ceea ce privește comportamentul lor public este un lucru pozitiv, care demonstrează că atunci când politicienii au tendința să coboare în mocirlă, există variante pentru a le readuce aminte că bătălia politică se duce pentru binele cetățeanului, nu pentru orgoliul personal sau pentru alte interese mărunte”, a spus Adrian Nap, președinte PMP Turda.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate