fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

IMG 20200311 WA0005

Președintele PMP Cluj, senatorul  Lungu a pregătit o candidatură puternică pentru Primăria comunei Mihai Viteazu. Olaru Paul-Cristian a fost cooptat ca și candidat la primărie cu un program eficient în care să fie optimizată absorbția fondurilor europene pentru dezvoltarea comunei. Ca și consilier local, domnul Olaru Paul-Cristian cunoaște problemele urgente ale comunei și poate oferi soluții concrete. 

Programul de candidatură al domnului Olaru Paul, din partea Partidului Mișcarea Populară se adresează necesităților locuitorilor comunei Mihai Viteazu aduse la cunoștință pe perioada mandatului de consilier local, probleme ce pot fi rezolvate prin voință și administrare corectă, în interesul comunei. 

Pe plan cultural, în timpul mandatului de primar, domnul Olaru Paul va asigura promovarea comunei și punctelor turistice din zonă prin evenimente culturale, iar pentru tinerii antreprenori se vor acorda facilități și programe de susținere. Locuitorii interesați să investească în proiecte de agricultură și turism vor primi consiliere și ajutor. 

Candidatul propune, de altfel, și cadastrarea tuturor terenurilor din comună și protejarea proprietății private. Totodată, trebuie urgentată asfaltarea tuturor drumurilor și arterelor de acces din satele Cornești și Cheia. Candidatul PMP, domnul Olaru consideră că se impune și modernizarea și asigurarea canalizării pe raza Cornești-Cheia pentru ca toți locuitorii comunei să aibă acces la utilitățile de bază. Mai mult, trebuie asigurat iluminatului public corespunzător în toată comuna. 

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale. 

Locuitorii comunei Mihai Viteazu au posibilitatea să discute despre problemele lor și să își exprime așteptările de la viitorul potențial primar, un obicei pe care domnul Olaru Paul-Cristian dorește să îl mențină și pe parcursul mandatului de primar pentru a asigura transparență în decizii și implementarea proiectelor în câștigul locuitorilor comunei Mihai Viteazu. 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator