m install
petlinii
nello construct

Senatorul PMP Cluj, Cristian Lungu, amenințat de un transexual!

floris

Senatorul PMP Cluj, Cristian Lungu, care a promovat legea care interzice orice referire la identitatea de gen în școlile din România, a fost amenințat de un transexual activ la protestele pentru drepturile LGBT din România. Senatorul este hotărât să depună plângere penală.

”Îmi trimite mesaje pline de amenințări această persoană (nu știu dacă e bărbat sau femeie). Poate mă ajutați voi să-mi spuneți dacă este real contul și al cui este. Asta pentru că voi depune plângere penală pentru amenințare împotriva lui sau a ei.”, a spus senatorul Cristian Lungu.

”Contul e real, o fost la protest la palatul Cotroceni și la Universitate (protestul Black Lives Matter) cu pancarta „trans women are women too”. Baftă la proces d-le senator, așteptăm updates”, i-a răspuns cineva pe contul de Facebook.

Senatorul clujean, care este și președintele organizației PMP Cluj, susține că se face o propagandă agresivă pentru acceptarea acestor teorii de gen

”Joi, la Cotroceni, a avut loc un protest cu 5 (cinci) participanți împotriva propunerii mele legislative care interzice teoria/opinia de gen în școlile din România. Ca să înțelegeți dimensiunea propagandei și resursele financiare (și de altă natură) de care dispun susținătorii acestei agende a teoriei de gen în România (unde e susținută de USR-PLUS), vă arăt cum presa internațională a vuit, azi, în legătură cu acest protest. De la New York Times, la Washington Post, la EuroNews și Reuters au prezentat într-o lumină pur negativă proiectul meu de lege. New York Times scrie într-un articol că au fost sute de protestatari (foto 1), iar într-un alt articol că au fost zeci (foto 2). În realitate au fost cinci (foto 3). NIMENI de la aceste publicații nu mi-a luat un punct de vedere! Nu a interesat pe absolut nici un jurnalist dacă împotriva a ceea ce protestau acești 5 (cinci) oameni e, într-adevăr, interzis de propunerea mea legislativă. Ca urmare a ceea ce s-a întâmplat azi la Cotroceni și în presa internațională, vă las pe dumneavoastră să apreciați dacă avem cu adevărat nevoie de ceea ce am propus eu sau nu.”, a acuzat senatorul Cristian Lungu, care a preluat stindardul apărării valorilor tradiționale românești.

Președintele executiv Marius Pașcan, unul din inițiatorii legii care interzice identitatea de gen, a declarat zilele trecute la TV că ”vom ajunge să ne verem scuze că suntem normali în România zilelor noastre”. ”Vom ajunge să ne cerem scuze că suntem normali în România zilelor noastre! Am ajuns în România să fim caracterizați ca extremiști și retrograzi, dacă susținem valorile creștine și morale, dacă pledăm pentru normalitate și împotriva prozelitismului pe baza criteriilor de sex și de gen în instituțiile de învățământ.”, a spus Marius Pașcan.

Senatorul Cristian Lungu a fost inițiator al legii care interzice promovarea ideologiei de gen în școlile din România, prin care se promovează faptul că genul unei persoane este un concept diferit de sexul biologic și cele două nu sunt întotdeauna aceleași.

”În Senatul României, a fost oprită prin vot Ideologia de Gen în școlile din România. Conform acestei teorii/ideologii, genul unei persoane este un concept diferit de sexul biologic și cele două nu sunt întotdeauna aceleași. Deci, sexul biologic dobândit la naștere nu ar trebui să eticheteze persoanele drept “femeie” sau “bărbat”, ci fiecare dintre copii ar trebui să își aleagă dintre zecile de tipuri de gen inventate de susținătorii acestei teorii în funcție de preferința personală. Ideologia de gen clamează, așadar, că „genul” unui copil nu trebuie să corespundă neapărat sexului biologic. 

Cu alte cuvinte, potrivit teoriei de gen, dacă un copil este născut cu organe sexuale masculine nu înseamnă neapărat că el este băiat, ci poate să fie din punct de vedere al „sexului” băiat, dar din punct de vedere al „genului” fată sau sa aibă un gen fluid (o zi fată, o zi băiat, a treia zi din nou fată s.a.m.d.). Așadar, susținătorii teoriei de gen pretind că fiecare copil poate să își aleagă genul și să fie: bărbat sau femeie, fără ca sexul biologic să conteze, iar simpla clamare/verbalizare a unui gen (neurmată de nici un fel de operație de schimbare de sex biologic), ar fi trebuit acceptată de societate și de instituțiile statului în sensul preschimbării actelor de identitate conform genului și nu sexului biologic. 

Consecințele practice în școlile din România ar fi fost dezastruoase. Am fi avut elevi născuți băieți, care ar fi participat în competiții sportive rezervate doar fetelor sau posibilitatea acestor băieți să utilizeze toaletele și dușurile fetelor.

Odată cu apariția ideologiei de gen în România, fenomenul prozelitismului, pe baza teoriei/ideologiei de gen, a devenit un pericol real în sistemul de învățământ, pt. ca multe ONG-uri pătrund în școli și predau această teorie elevilor din România (câteva exemple: Flex Alumini Romania, Girl Up Romania, Asociația CERC – Centrul European de Resurse Creative).

Teoria de gen este ceva nu doar la modă, ci este și ceva radical și extrem; este pur și simplu o teorie complet lipsită de bază științifică și care nu întrunește consensul comunității academice. Este la fel de științifică precum Teoria Pământului Plat.

Cine e votat împortiva acestui proiect de lege? Doar senatorii USR și UDMR.”, a anunțat senatorul Cristian Lungu după adoptarea legii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: