m install
petlinii
nello construct

Incendiile de vegetație au ajuns și în zona Rezervației Scărița Belioara!

floris

Incendii extinse de vegetație s-au anunțat în aceste zile în zona noastră, pe Valea Arieșului hectare întregi de pădure se fac scrum la Lupșa și Poșaga! Acum focul a ajuns și la Scărița Belioara.

Ard la această oră peste 100 de hectare de vegetaţie şi litieră de pădure. Sunt alocate 5 autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi se află în teren peste 20 de subofiţeri.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, Staţia de pompieri Cîmpeni în cooperare cu Detaşamentul de pompieri Alba Iulia şi Detaşamentul de pompieri Aiud continuă intervenţia de limitare şi lichidare a incendiilor de vegetaţie uscată şi litiera de pădure izbucnite în decursul zilei de ieri, din comuna Lupşa, respectiv comuna Poşaga, relatează alba24.ro

Suprafaţă afectată este de aproximativ 90 de hectare la comuna Lupşa şi circa 10 hectare în comuna Poşaga, în zona reservaţiei naturale Scăriţa Belioara. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: