marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Cum să faci o știre senzațională din nimic?!

zamblau eugen

Astăzi mai mult decât oricând suntem bombardați de știri senzaționale în context pandemic.

Recent colegii de la Ziarul 21 au postat un articol ce vizează o intervenție a pompierilor din Turda sub titlul: „Intervenție a pompierilor în Câmpia Turzii”.

În articol se spune că: „O autospeciala a Detașamentului de Pompierii Turda s-a deplasat în Câmpia Turzii în urma unui apel de urgență pentru soluționarea unui caz de blocaj în locuință.

La fața locului se află și o ambulanță. Pompierilor li s-au oferit combinezoane de protecție, semn că persoană blocată în imobil ar putea fi infectată cu Covid 19”…….etc.

Fără o minimă verificare a informațiilor. Turdanews a contactat biroul de presă al ISU Cluj care a precizat foarte clar că nu este vorba despre o deblocare de persoană ci despre un sprijin SAJ.

Da, în urmă cu o oră am avut o intervenție pe strada Constructorilor din Câmpia Turzii, am acordat sprijin celor de la ambulanță pentru transportul unei persoane cel mai probabil supraponderale. Nu este vorba despre o deblocare de persoane…sunt în combinezoane pentru că o cere situația actuală, contextul epidemiologic” explică Ciprian Cornea de la ISU Cluj.

Foto/ Ziarul 21. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2