m install
petlinii
nello construct

Jurnalistul Ovidiu Bucur acuză Parchetul și Judecătoria Turda că i-a ”hărțuit” pe Bogdan și Gigi Roșca!

floris

Jurnalistul Ovidiu Bucur acuză Parchetul și Judecătoria Turda că i-au hărțuit pe frații Bogdan și Gigi Roșca, cărora li s-ar fi întocmit un dosar fără probe, iar instanța turdeană a aprobat arestarea preventivă a acestora, deși n-ar exista nicio bază!

”Pentru cine nu știe, așa cum am menționat săptămâna trecută, dosarul de urmărire penală în care sunt implicați cei doi frați nu conține NICIO CONEXIUNE între infracțiunile de care sunt acuzați cei doi.

Fiecare persoană implicată în dosar este acuzată de ALTĂ FAPTĂ, însă procurorii i-au inclus ÎN ACELAȘI DOSAR, în speranța că vor reuși să-i acuze și de constituire de grup infracțional.

Pe de altă parte, împotriva NICIUNEIA dintre persoanele implicate în dosarul de urmărire penală nu există nicio plângere penală care să fie atașată la dosar.”, acuză jurnalistul Ovidiu Bucur, într-un articol publicat azi, cu o zi înaintea judecării recursului declarat de cei doi împotriva arestării preventive.

Ovidiu Bucur critică și faptul că polițiștii din Câmpia Turzii ar avea o atitudine ostilă la adresa lui Gigi Roșca.

Instanța a dispus arestarea preventivă a celor doi frați, fiind acuzați de șantaj, camătă și proxenetism, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

Citește detalii:

Șantaj, camătă și proxenetism la Câmpia Turzii! Bogdan și Gigi Roșca, arestați preventiv!

Recursul celor doi împotriva deciziei de arestare preventivă se va judeca la Tribunalul Cluj, în cursul zilei de mâine (Dosar 7184/328/2020).

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: