m install
petlinii
nello construct

Audiențe luna februarie 2020: TurdaNews, principala sursă de informație locală! Record de audiență: 231.662 cititori unici!

floris

În luna februarie 2020, siteul de știri TurdaNews a stabilit un adevărat record de audiență, cu 231.662 vizitatori unici, conform Trafic.ro. Google Analytics ne-a creditat cu 242.364 vizitatori unici, în aceeași perioadă.

Facebook Analytics, care elimină intrările aceleiași persoane de pe device-uri diferite, ne-a creditat cu 187.700 de utilizatori unici care au accesat siteul nostru în intervalul 1-29 februarie 2020. Conform aceleiași surse, care oferă cele mai corecte date privind audiența pe localități, în luna februarie 2020 am avut 21.400 cititori unici din Turda și 9.700 din Câmpia Turzii. La aceștia se mai adaugă și cei din mediul rural din zona Turzii.

Practic, TurdaNews este principala sursă de informație locală!

TurdaNews are cea mai bună echipă de jurnaliști locali, formată din: Gelu Florea, Daciana Derda, Florin Crișan și Eugen Pop.

TurdaNews este singurul site local care oferă posibilitatea postării unor anunțuri de Mică Publicitate (vânzări, închirieri, cumpărări, animale, pierderi, angajări etc), GRATUIT, cu publicare automată după completarea anunțului online. De asemenea, este singurul site local care oferă o secțiune dedicată special evenimentelor locale (secțiunea de Evenimente), unde puteți descoperi spectacole organizate în zonă, alte evenimente sau chiar anunțuri despre întreruperi în furnizarea apei potabile sau a electricității. Toate cuprinse într-un calendar ușor accesibil pe zile, cu detalii despre fiecare eveniment în parte (cei care organizează diverse evenimente, și vor ca acestea să fie incluse în această secțiune, să ne transmită detaliile la email redactia@turdanews.net, inclusiv foto-afiș, locație, tarif etc). Tot TurdaNews este și singurul site local care transmite în direct diverse evenimente, competiții sportive, spectacole, ședințe de Consiliu Local sau conferințe de presă.

Pentru cei care vor să-și promoveze afacerea/imaginea/produsele etc prin intermediul organului de media cu cea mai mare audiență în Turda și Câmpia Turzii, ne pot contacta la adresa de email publicitate@turdanews.net sau la numărul de telefon 0744.694.876. Găsim soluții optime în orice situație, indiferent de buget! De ce să plătești mai mult la alții, pentru o audiență mai mică, când poți profita, cu aceeași bani, de o audiență mult mai mare?!

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: