m install
petlinii
nello construct

Eveniment online de orientare in cariera pentru tineri

floris

Fiecare dintre noi s-a simțit cel puțin o dată în viață pierdut sau nehotărât, în special în perioada adolescenței când trebuie să iei anumite decizii care îți vor croi drumul în viață.

Presiunea de a-ți alege o facultate, un job, o pasiune, poate fi destul de mare mai ales când ești un elev fără experiență și fără nicio idee despre ce ți-ar plăcea să faci pe viitor. De aceea, Consiliul Școlar al Elevilor CNMV s-a mobilizat pentru a crea evenimentul „Choose your future”. Acesta se va desfășura în mediul online, în perioada 3-4 decembrie. Evenimentul este unul cu scop informativ, dar vine și în ajutorul acelor elevi care nu știu ce presupune o anumită carieră sau facultate.

Sperăm că vorbind cu invitații profesioniști ce vor urma să răspundă nelămuririlor legate de meseria lor, vom ajuta la conturarea unei idei mai clare asupra imaginii de viitor a elevilor. 

După multe eforturi și muncă depusă în ceea ce privește realizarea evenimentului suntem nerăbdători să vedem răspunsul publicului și mai ales discuțiile cu invitații din mai multe domenii printre care: medicină, drept, IT, arte. Aceștia ne vor împărtăși experiențele lor, situațiile cu care s-au confruntat și ne vor da sfaturi utile.

Cel mai tare ne dorim să fim un sprijin pentru persoanele care se confruntă cu întrebarea „Oare eu la ce mă pricep?” sau „La ce facultate ar trebui să merg?”. 

Vă așteptăm în număr cât mai mare la eveniment!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: