fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

briciu gheorghe 1

Școala Teodor Murășanu din Turda și-a desemnat cel mai meritos elev în calitate de șef de promoție pentru perioada 2016-2020.

Este vorba despre Briciu Gheorghe desemnat „cel mai bun dintre cei buni”! Acesta a fost elev al doamnei învățătoare Mariana Picovici și al dirigintelui Radu Trif care i-au îndrumat pașii pe drumul cunoașterii.

La final de an dar și de etapă din viața de elev gândurile sale se îndreaptă cu recunoștință spre cei care l-au motivat să atingă această performanță.

Stimaţi profesori, dragi părinţi şi colegi absolvenţi ai claselor a VIII-a, sunt foarte emoţionat şi în acelaşi timp foarte fericit că astăzi am reuşit să obţin calitatea de şef de promoţie.  Mulţumesc în primul rând Bunului Dumnezeu pentru această realizare, apoi părinţilor care m-au susţinut şi mi-au fost alături, d-nei învăţătoare Mariana Picovici, care m-a iniţiat pe drumul cunoaşterii, d-nei directoare Gianina Matei, apoi d-lui diriginte Radu Trif  şi tuturor cadrelor didactice care mi-au descoperit din tainele cunoaşterii.

 Totodată, doresc să le mulţumesc şi colegilor mei, alături de care am petrecut clipe frumoase şi să le urez mult succes!

 Stimata d-na directoare, d-lor diriginţi  şi dragi profesori,

Mă adresez dumneavoastră , în numele tuturor absolvenţilor claselor a VIII-a şi vă aducem mulţumire pentru toate eforturile depuse în toţi aceşti ani, pentru răbdarea cu care ne-aţi învăţat lucruri care ne vor fi de folos în viaţă. Fără dumneavoastră nu am fi reuşit să ajungem aici!

 Pentru toate acestea, promoţia 2016-2020 vă mulţumeşte şi vă asigură că nu vă va uita niciodată!

 Suntem mândri că suntem absolvenţi ai Şcolii Gimnaziale Teodor Murăşanu! " transmite șeful de promoție de la Teodor Murășanu, Briciu Gheorghe.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator