marian morar
m install
nello construct

Pensiile se majorează cu 10% de la 1 septembrie

zamblau eugen

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a explicat, vineri seară, că procentul de creştere al pensiilor va fi stabilit de Guvern, iar decizia este una politică. Indiferent de procentul stabilit, spune Cîţu, ”vom acomoda din buget”, mai ales că situaţia economică este ”peste aşteptări”

Florin Cîţu, a declarat că ministerul pe care îl conduce a propus o creştere a pensiilor, de la 1 septembrie, cu 10%, dar că premierul ar putea decide un procent mai mare de creştere.

 ”Eu am spus că Ministerul de Finanţe a venit cu o propunere, decizia este una politică. Decizia finală, cu cât vor creşte pensiile de la 1 septembrie, 14 la sută, dacă aceasta va fi decizia, o vom acomoda din acest buget şi vom merge mai departe. Toată situaţia economică este peste aşteptări. Aşa cum ne uitam în ianuarie, în martie, vedeam lucrurile negativ, economia a răspuns foarte bine, măsurile pe care le-am luat au avut impact pozitiv, vedem că sunt  zone din economie unde se întoarce creşterea economică, vedem  zone de consum, avem o creştere în continuare” explică demintarul. 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2