fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

Scrie un comentariu

aeroportul cluj

Austria interzice începând de joi, 16 iulie, cursele aeriene regulate directe din România și alte nouă state, printre care Bulgaria, Republica Moldova, toate țările din Balcanii de Vest și Egipt.

Interdicția vine ca urmare a unui ordin al ministrului austriac al sănătății, care actualizează lista țărilor considerate cu risc de SARS-CoV-2.


În consecință, TAROM suspendă, la rândul său, operarea curselor spre și dinspre Austria, în perioada 16-31 iulie inclusiv.


Potrivit unui comunicat al companiei, biletele pot fi reprogramate pentru date viitoare de călătorie, fără taxe de modificare sau valoarea acestora poate fi rambursată.


De la restricțiile de zbor impuse de Austria sunt exceptate cursele considerate în interesul acestei țări, precum și cele destinate transportului de mărfuri sau al bolnavilor, cetățenilor repatriați, personalului de îngrijire sau muncitorilor sezonieri în agricultură.


Directorul Aeroportului Cluj, David Ciceo a arătat că măsura izolării românilor, luată de mai multe state europene, afectează gradul de încărcare al aeronavelor de pe Aeroportul Cluj, menținându-l la un nivel scăzut.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate