m install
petlinii
nello construct

DNA a clasat o cauză în care Avram Gal era acuzat de complicitate la șantaj!

floris

DNA a clasat o cauză în care Avram Gal avea calitatea de inculpat, fiind acuzat de complicitate la șantaj. ”Fapta nu există” și ”fapta nu a fost săvârșită cu vinovăție”, a concluzionat DNA prin Ordonanța de clasare nr. 258/P/2019 din data de 03.11.2020.

Totodată, lui Avram Gal i s-a comunicat și faptul că în perioada 15.01.2012-13.05.2012 a fost autorizată interceptarea și înregistrarea convorbirirlor și comunicărilor telefonice de la posturile telefonice folosite de el (mai precis: trei numere de telefon mobil).

”Alt episod în care Gal ar fi intervenit pentru Florin Secureanu s-ar fi întâmplat acum 8 ani, când managerul de la Malaxa s-ar fi adresat mai multor persoane după ce a aflat că realizatorul TV Dan Diaconescu pregătește o serie de dezvăluiri din spitalul de stat. Potrivit DNA, Gal ar fi fost unul dintre cei care ar fi facilitat transferul banilor de la Secureanu către șeful OTV.  Pentru ca ”nea Dan” să-l lase pe manager în pace.

Și asta s-a și întâmplat: în locul unor dezvăluiri, postul TV ar fi realizat un videoclip laudativ, contra unei sume ce s-a ridicat la 15.000 euro. Dosarul ar fi fost închis de procurori în 2014, însă, în 2015, aceștia au dispus extinderea urmăririi penale față de realizatorul TV pentru șantaj. (…) Dar dosarul cu Gal și Secureanu a rămas, pînă acum, netrimis în instanță.”, menționa Libertatea, luna trecută.

Practic, asupra lui Avram Gal au planat suspiciunile privind implicarea într-o acțiune de șantaj timp de 8 ani.

”Nu este deloc plăcut să stai atâția ani cu o acuzație de acest gen, care apoi se dovedește că nu a existat! Însă, ceea ce a rămas a fost stigmatul pe care o astfel de acuzație îl poate aduce unui om politic”, a precizat Avram Gal.

În luna octombrie 2020, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției au dispus trimiterea în judecată, în stare de control judiciar, a inculpatului GAL AVRAM MARIUS, la data faptei având funcția de consilier în Parlamentul României, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență. Și în acest dosar, Avram Gal susține că nu are nicio vină.

avram clasare 01

avram clasare 02

avram clasare 03

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: