m install
petlinii
nello construct

Pedofila din Aiton, trimisă în judecată la Turda! Acuzată că a făcut sex cu un băiat de 11 ani!

floris

Femeia din Aiton, acuzată că a întreținut relații sexuale cu un minor de 11 ani, a fost trimisă în judecată la Judecătoria Turda. Moldovan Maria Marinela (35 ani) riscă între 2-7 ani de închisoare. În cursul anului 2018, la Judecătoria Turda au fost înregistrate 4 dosare penale pentru acuzația de ”act sexual cu un minor”!

 

Maria Moldovan este de profesie sociolog și lucra la un centru din Cluj. Localnicii i-au văzut pe cei doi în mai multe rânduri, sărutându-se.

”Potrivit surselor, minorul a povestit unui psiholog despre cum se întâlnea în diferite locații cu Maria Moldovan și cum femeia iniția aceste raporturi sexuale. Mai mult, tânărul ar fi încercat să pună în aplicare, poziții sexuale practicate cu Maria Moldovan și cu o altă minoră, colegă de școală cu acesta.”, precizează Ziar de Cluj.

„Polițiștii Secției 9 Rurală Turda s-au autosesizat cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 35 de ani, din comuna Aiton, județul Cluj a întreținut raporturi sexuale, pe o perioada de timp, cu un copil din localitate, în vârstă de 11 ani. Femeia a fost reținută de către polițiști pentru 24 de ore. La expirarea perioadei de reținere va fi prezentată în fața unui judecător de drepturi și libertăți, în vederea dispunerii unor măsuri preventive”, arătau cei de la IPJ Cluj, la momentul reținerii sale.

Citește și:

Aiton: O socioloagă de 35 de ani a întreținut relații sexuale cu un minor de 11 ani! A fost arestată!

Art. 220: Actul sexual cu un minor

(1) Raportul sexual, actul sexual oral sau anal, precum şi orice alte acte de penetrare vaginală sau anală comise cu un minor cu vârsta între 13 şi 15 ani se pedepsesc cu închisoarea de la unu la 5 ani.

„(2) Fapta prevăzută în alin. (1), săvârşită asupra unui minor care nu a împlinit vârsta de 13 ani, se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.”

În anul 2018, la Judecătoria Turda au fost înregistrate 4 dosare cu acuzația de ”act sexual cu un minor”, iar în 2017 au fost 6 astfel de cazuri. Deși legea penală a destul de aspră în cazul unor acte sexuale comise cu minori, ”trendul”scăderii vârstei de la care se încep actele sexuale pare că influențează și deciziile instanțelor. 

În Dosarul 1722/328/2018, Moldovan Sergiu a fost condamnat, fiind acuzat de act sexual cu un minor. După ce instanța de la Judecătoria Turda a constatat că respectivul a făcut fapta, i-a dat următoarea pedeapsă: ”aplică inculpatului o măsură educativă, anume asistarea zilnică pentru 6 luni”. Ba mai mult, aceeași instanță ”obligă pe inculpat să urmeze un curs de pregătire şcolară sau formare profesională, să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Cluj la datele fixate de acesta”. Cam asta ar fi condamnarea!

În dosarul respectiv, mama minorei nu s-a constituit ”parte civilă”, așa că acuzatul nu a avut de plătit decât 600 de lei cheltuielile judiciare ale Statului. Deși putea face apel, se pare că nu a mai fost interesat de asta.

În celelalte trei dosare, următorul termen este în aceeași dată, respectiv 27 februarie 2019!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: