m install
petlinii
nello construct

Primăria Câmpia Turzii îi prostește pe pescari! Face ”concurs de pescuit” pe banii lor! (UPDATE: Ilegalitățile ies la iveală!)

floris

Primăria Câmpia Turzii s-a lăudat că face un Festival al Peștelui, în zona La Trei Lacuri, ocazie cu care va organiza și un concurs de pescuit pentru cei interesați. Toate bune și frumoase, numai că acel concurs se va organiza cu premii pe care chiar pescarii le vor achita! Ba Primăria condusă de Dorin Lojigan face și ”profit”! la cine ajung banii, nu se știe!

 

Conform Regulamentului acestui concurs, se pot înscrie 15 echipe de amatori și 15 echipe de profesioniști, fiecare echipă având 2 pescari. Pentru amatori, taxa este de 200 lei/echipă, în timp ce pentru profesioniști taxa este de 600 de lei/echipă. Cu alte cuvinte, la un calcul simplu, se constată că de la amatori vor fi încasați 3.000 de lei, iar de la profesioniști vor fi încasați 9.000 de lei.

În ceea ce privește premiile, acestea au următoarele valori:

AMATORI: locul I – 1.000 lei, locul II – 700 lei, locul III – 400 lei, plus captura cea mai mare – 200 lei (total: 2.300 lei)

PROFESIONIȘTI: locul I – 2.500 lei, locul II – 1.500 lei, locul III – 1.000 lei, plus captura cea mai mare – 500 lei (total: 5.500 lei)

Continuând logica unui calcul aritmetic simplu, rezultă că Primăria Câmpia Turzii va încasa de la participanți 12.000 de lei, în timp ce totalul premiilor se ridică la 7.800 de lei! Cu alte cuvinte, din această ”afacere”, Primăria face un ”profit” de 4.200 de lei!

TurdaNews solicită public Primăriei și primarului Dorin Lojigan să nu-și bată joc de participanți și dacă tot plătește zeci de mii de lei pentru organizarea acestui festival, măcar să nu-și bată joc de pescarii participanți, fie ei amatori sau profesioniști, organizând concursul pe banii lor! Măcar, să le ofere premiile în cuantumul banilor încasați! Sau vrea să facă cineva ”profit” de pe seama fraierilor?! Cine vrea să se ”bucure” de acești bani?!

UPDATE:

Dedesubturi scandaloase încep să iasă la suprafață! Primăria Câmpia Turzii organizează evenimentul ”Festivalul Peștelui” în parteneriat cu Asociația Culturală Euro Est Alternativ, care are sediul în București. Prin HCL 89/27.04.2018 (click AICI pentru a citi toată hotărârea), consilierii din Câmpia Turzii au aprobat protocolul de colaborare dintre cele două entități, cu precizarea că la Capitolul II din contract se precizează că Primăria trebuie să plătească ”aproximativ” 100.000 de lei către ascoiația menționată, fără TVA.

contract ct 01

Conform aceluiași contract de colaborare, aprobat de TOȚI consilierii locali (care foarte probabil au fost păcăliți, pentru că una se precizează în contract și alta se întâmplă în realitate), administrația locală pune GRATUIT zona La Trei Lacuri celor de la asociație, obligându-se și la alte cheltuieli cu salubritate, iluminat public, asigurarea scenei, asigurarea și costul interpreților etc.

contract ct 02

Însă, asociația are și ea la rândul ei niște ”obligații”. Prestatorul (asociația) se obligă să organizeze concursul, să ofere logistica și, cel mai important, SĂ ASIGURE premiile, medaliile și diplomele pentru echipe! Nu se menționează nimic că are voie, pentru un domeniu al administrației locale, primit GRATUIT, să ÎNCASEZE bani de la pescari, astfel încât la final să rămână cu… PROFIT!

concurs ct 03

Citește și:

Primarul Lojigan a ”lămurit” problema concursului de pescuit! Vezi cum!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: