fbpx

 
 
Scrie un comentariu

conu leonida 2

Având în vedere trecerea în scenariul roșu a municipiului Turda, dată de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj, avanpremiera spectacolului „Conu Leonida Față cu reacțiunea” va avea loc fără public, doar în prezența angajaților Teatrului.

„Conu` Leonida față cu reacțiunea” este o comedie clasică scrisă de I.L Caragiale, care va fi pusă în scenă în regia lui Jakab Muriel Manea. Avanpremiera spectacolului va avea loc sâmbătă, 07 noiembrie de la ora 19.00, în Sala Studio a Teatrului Național Aureliu Manea Turda.

„Micul funcționar la pensie, etern de partea puterii, care dorește republica pentru a avea și pensie și leafă, și nu concepe revoluția decât cu aprobarea autorităților.


Piesa este o demonstrație a “atotștiutorului” neputincios în fața Acțiunii. Caragiale a rămas extrem de “contemporan”, din păcate. DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE! DEȘTEAPTĂ-TE OMULE!” – Jakab Muriel Manea, regizor.

Scenografia spectacolului este semnată Eliza Labancz, iar din distribuție fac parte: Miky Paicu, Ingrid Neacșu, Alexandra Dușa și Cătălin Florea.

„Dacă după cele 14 zile, rata cazurilor COVID-19 va scădea sub 3 la mia de locuitori, spectacolul se va juca în premieră cu public în data de 21 noiembrie, ora 19.00.

Persoanele care și-au luat deja bilete pentru avanpremieră, le pot folosi în data de 21 noiembrie sau se pot prezenta la Agenția de bilete pentru restituirea banilor.” – a declarat Iulia Cuc, PR TNAMT

Rămâneți în siguranță și respectați măsurile impuse de autorități pentru a ne revedea cu bine la Teatru!

 

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate