m install
petlinii
nello construct

Evenimente și activități pentru acest sfârșit de săptămână

floris

Cu un cer mai mult noros, ploi și o maximă de 14 grade, acest weekend de octombrie nu pare foarte promițător pentru cei care doresc să iasă din casă, dar iată câteva idei care s-ar putea să vă placă.

Începem ca de obicei, pe plan local cu programul Teatrului Național Aureliu Manea din Turda care rulează piesa Eu și iubita mea, în data de 17 octombrie de la ora 19:00 și duminică, în data de 18 octombrie, piesa Omul cu floarea în gură. Prețul unul bilet este de 15 lei și mai multe detalii găsiți pe site: https://teatrulaureliumaneaturda.ro/

Tot pe plan local, nu uitați că Salina Turda este deschisă de luni până duminică între orele 09:00 și 17:00, iar prețul unui bilet pentru adulți este de 40 de lei. Pentru că tindem să uităm locurile minunate care sunt la doar un pas de noi există următorul video pentru a reîmprospăta memoria:

 

Deși creșterea îngrijorătoare de cazuri noi Covid-19 a forțat autoritățile să impună restricții iar unele evenimente sau activități au fost amânate sau anulate, precum este și cazul Turda Dog Show, acest weekend nu este în totalitate lipsit de acțiune. 

La Cluj, are loc mâine Cultură în parc, un eveniment organizat de Organizatia Crestina Something New cu sprijinul Primăriei Cluj Napoca și Visit Cluj. Festivalul Cultură în parc este dedicat copiilor care iubesc cartea și toate atelierele din cadrul festivalului vor fi organizate în deplină siguranță , îndeplinind toate normele cu privire la combaterea răspândirii virusului Covid. Mai multe detalii aici:

https://www.facebook.com/events/698059060751404/?acontext=%7B%22source%22%3A2%2C%22source

Un alt eveniment cultural, de data aceasta dedicat persoanelor de toate vârstele, nu doar copiilor, este Art in the Street. Accesul la eveniment este liber, în baza unei rezervări făcute pe www.entertix.ro

121690433 372998694059590 7699164316412033298 o

Orice alegeți să faceți în acest sfărșit de săptămână, nu uitați să aveți grijă de dumneavoastră și de cei din jur și să vă bucurați de toate clipele petrecute alături de cei dragi!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda