marian morar
m install
nello construct

Urmează un weekend plin de evenimente!

zamblau eugen

Cetățenii din Turda și Câmpia Turzii au fost privați în acest an de spectacolele și activitățile specifice organizate pentru zilele orașului, dar asta nu înseamnă că weekend-ul acesta este unul lipsit de evenimente sau semnificație.

Atât sâmbătă, 15 august, cât și duminică, 16 august, la Câmpia Turzii au loc seri culturale pentru a sărbători Sfânta Maria care a fost desemnată Patronul Spiritual al Municipiului Câmpia Turzii în anul 2012. Ansamblul folcloric „Ardeleana” , Clubul de canto „Bella Musica”  și Fanfara „Promenada” sunt doar câteva dintre numerele pregătite.

Mai multe detalii despre program găsiți în următorul articol:

https://turdanews.net/articole/administratie-locala/70752-spectacol-dedicat-fecioarei-maria-patronul-spiritual-al-municipiului-campia-turzii.html

Pentru cei care preferă să viziteze locații din afara orașului, Salina Turda îi așteaptă cu brațele deschise pentru că au anunțat un weekend cu program normal, mai multe detalii aici:

https://turdanews.net/articole/administratie-locala/70752-spectacol-dedicat-fecioarei-maria-patronul-spiritual-al-municipiului-campia-turzii.html

Să nu uităm că în acest weekend are loc și Transilvania Drag Race pe Autostrada A3 Câmpia Turzii. Biletele se pot achiziționa de la intrare și mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook sau în evenimentul creat tot pe Facebook.

https://turdanews.net/articole/actualitate/70487-o-noua-competitie-transilvania-drag-race-la-campia-turzii.html

Cei care și-au pus în gând să se răcorească la piscină, din păcate vremea nu arată deloc favorabil, mai multe detalii aici:

https://turdanews.net/articole/actualitate/70773-prognoza-meteo-pentru-urmatoarele-cinci-zile-15-08-19-9.html

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2