fbpx

cristian lungu pmp

Banner NEMEȘ 29iulie

118726071 10164449994960727 6019019368562400079 n

Scrie un comentariu

fotografie TurdaNews

Dacă nu ai avut recent ocazia să vezi un film bun, mâine este ultima zi în care poți să faci asta într-o atmosferă de festival la Cluj, acolo unde se desfășoară din 31 iulie, Transilvania International Film Festival.

 Cinefilii din zonă au avut de suferit odată cu începutul stării de urgență cauzată de pandemia de Corona Virus pentru că cinematografele au fost închise iar TIFF19 a fost amânat. Dar iată că după ce organizatorii au reușit să se adapteze situației, festivalul a avut loc și se apropie de final.

Ultima zi de TIFF începe cu o sesiune Live de muzică “BT LIVE SESSIONS - ART MUSEUM EDITION - JAZZ & BLUES” la Muzeul de Artă de la ora 14:00 la 18:00. Accesul este gratuit, dar este necesar un bilet cu valoare 0 pe care puteți să îl achiziționați de pe site și este valabil o oră ( de exemplu între 15:00 și 16:00 ). Tot la Muzeul de Artă, de la ora 19:00 rulează WHEN TOMATOES MET WAGNER, la această proiecție mai sunt disponibile doar bilete single în valoare de 20 de lei.

Seara de 9 august este o seară încărcată pentru TIFF, cu CONCERT LIVE TOKOS ZENEKAR SI PROIECTIA FILMULUI AMARCORD la Arkhai Sculpure Park, filmul DELETE HISTORY în Piața Unirii și la USAMV, BAD TALES la Bathory și WHAT A COUNTRY la Club Transilvania.

fotografie TurdaNews

Tot de la ora 21:30, se rulează următoarele filme: THE PAINTER AND THE THIEF la Episcopia Unitariană, BE WATER în Hoia, BEGINNING la Coșbuc, ACASĂ la UBB, SHINDICI la Muzeul de Artă, DAU.NATASHA în Iulius Parc Open Air și CORPUS CHRISTI în Apaczai.

Pentru toate aceste pelicule găsiți bilete single la 20 de lei sau de 2 persoane în valoare de 35 de lei.

Seara nu se termină aici pentru că de la ora 22:00 se proiectează la Echinox filmul câștigător al Trofeului Transilvaniei care este premiat în seara aceasta în Piața Unirii ( puteți urmări în direct premierea pe pagina de Facebook TIFF ).

La ora 23:45 au loc la Bathory filmul THE PAINTED BIRD, iar la USAMV, CHARLATAN, în pădurea Hoia are loc proiecția filmului HEROIC LOSERS și la Coșbuc, BITTER LOVE. Tot de la aceeași oră, IVANA THE TERRIBLE la UBB, ADULTS IN THE ROOM la Muzeul de Artă și 8 ½ la Episcopia Unitariană.

Ultimele filme încep la ora 00:00 și se difuzează la Cluj Transilvania, ROUNDS și LA DOLCE VITA la Apaczai.

fotografie TurdaNews

Nu uitați că atât informațiile despre aceste proiecții cât și biletele le găsiți pe site-ul oficial https://tiff.eventbook.ro/ 

Noi vă dorim o duminică plăcută, fie că alegeți să vizionați un film în Piața Unirii din Cluj, fie în conforul casei dumneavoastră!

banner PSD Campia Turzii

Banner Tureni

Banner Ceanu Mare

Banner Sandulesti

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate