fbpx

 
 
Scrie un comentariu

matei invitat

Primarul municipiului Turda, Matei Cristian, a găzduit joi, 3 decembrie 2020 o nouă emisiune din cadrul proiectului Caravana Urbană, moderată de Mădălina Neașcu, doctor în Informații și Securitate Națională

Practic primarul Matei Cristian a avut o dublă calitate, de gazdă dar și de invitat al emisiunii Caravana Urbană care a avut ca temă de discuție problematica vaccinării, ca o problemă de securitate națională.

Ediția de astăzi și-a propus să dezbată problematica vaccinării, ca o problemă de securitate națională.

A fost o discuție extrem de interesantă alături de Prof. Univ. Dr. Anca Buzoianu – rector al Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu, Prof. Univ. Dr. Theodora Benedek – expert medical la Comisia Europeană și Victor Aileni – expert în politici și strategii NATO. Rezultatul îl veți vedea în curând!” explică primarul Matei Cristian.

Primarul Matei Cristian spunea în edițiile anterioare că Turda a devenit oraș NATO și are un statut special .

Comunitatea noastră, pe lângă faptul că beneficiază de stabilitate, securitate și reziliență urbană, aduce în acest context oportunități de afaceri pentru mediul privat și deschide perspectiva înființării unor noi locuri de muncă în proximitatea urbană a bazelor militare. Astfel, dezvoltarea conceptului de Nato Urban este foarte importantă.

Despre toate aceste lucruri am discutat în cadrul emisiunii Mădălinei Neacșu, doctor în informații și securitate națională, prezentă la Turda la evenimentul de lansare a Clubului de Afaceri Euro-Atlantic Partnership Turda” subliniază primarul turdean. 

Odată cu înființarea Clubului de Afaceri Euro-Atlantic Partnership Turda, se va asigura un spațiu propice de dezvoltare pentru mediul de afaceri, o legătură mai puternică între administrația locală și mediul privat.

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate