m install
petlinii
nello construct

Mesajul primarului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, cu ocazia Zilei Naționale a României

floris

Dragii mei, Chiar dacă nu putem fi aproape fizic, v-am pregătit o surpriză, cu o încărcătură emoțională aparte. Astfel, prin acest mesaj de la comunitate pentru comunitate, rămânem uniți în cuget și simțire.

Anul 2020 reprezintă un moment de cotitură pentru națiunea română, în care pandemia globală de coronavirus ne-a afectat pe toți, dar ne-a învățat două aspecte: responsabilitatea și solidaritatea.

Astăzi de Ziua Națională a României, putem afirma – fără echivoc – că națiunea română se va ridica mai puternică și mai determinată după această pandemie.

Sărbătorim astăzi o Zi Națională atipică, așa cum au fost toate evenimentele acestui an, dar și viața noastră de zi cu zi. Nu avem ceremonial, nu avem spectacole, nu avem strălucirea din anii anteriori, însă avem ceva ce nicio pandemie și nici un alt obstacol nu ne poate lua: dragostea de neam și de tradiții. Totodată, avem încrederea că măsurile implementate de Guvernul României vor contribui decisiv la reconstruirea națiunii noastre.

În numele întregii comunități de la Câmpia Turzii vreau să transmit un mesaj de recunoștință către toți românii care, în acest an greu, au fost în linia întâi a luptei cu Covid-19. De la medici și asistenți, la polițiști, jandarmi, voluntari, militari, personal auxiliar, toți au dus și încă vor duce greul acestei pandemii.

De-a lungul anilor, poporul român a avut diverse obiective de țară, însă în acest an, obiectivul național a fost supraviețuirea și protejarea persoanelor vulnerabile, grija față de semeni, în general. Din punctul meu de vedere, acest obiectiv a fost îndeplinit.
Dumnezeu să ne ajute ca anul viitor să revenim la viața normală și această încercare să reprezinte pasul decisiv înainte.

La Mulți Ani, România! La Multi Ani, Câmpia Turzii!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 72 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: