fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

1 Comentariu

pod degradat

Administrația locală turdeană oferă răspunsuri legate de cele mai importante subiecte care privesc orașul nostru. Una dintre întrebări este legată de podul degradat peste Arieș și șansele de reparații ale acestuia.

Potrivit Hotărârii de Guvern numărul 376 din 24 mai 2018 podul peste Arieș a trecut din administrarea Consiliului Local al Municipiului Turda în administrarea Ministerului Transporturilor și în concesiunea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Astfel, sarcina pentru modernizarea podului revine Ministerului Transporturilor.

„Încă de atunci, administrația locală a făcut tot posibilul pentru urgentarea lucrărilor, mai ales că la acea vreme anticipam demararea lucrărilor pe strada 22 Decembrie 1989, fiind asigurată finanțarea europeană pentru modernizarea coridoarelor de mobilitate urbană.

Strada 22 Decembrie fiind singura rută care ar putea prelua traficul în cazul închiderii podului, au avut loc numeroase discuții ca modernizarea podului să înceapă și să fie finalizată înainte de începerea lucrărilor pe coridorul industrial. Deoarece acest lucru nu s-a întâmplat, sperăm ca imediat după degrevarea de sarcini a două benzi circulabile de pe acest sector, podul să intre în reabilitare.

Reprezentanții CNAIR au dat asigurări că licitația pentru atribuirea lucrărilor a fost finalizată, iar lucrările vor începe imediat după ce traficul pe strada 22 Decembrie va permite preluarea fluxului auto de pe ruta pe care se află podul” transmite primarul Matei Cristian pe platforma mateicristian.ro

Recent primarul Cristian Matei a sintetizat munca celor patru ani de mandat, prin intermediul platformei mateicristian.ro.

„Am sintetizat munca din ultimii 4 ani în această platformă mateicristian.ro, unde aveți la dispoziție informații privind rezultatele obținute în perioada 2016-2020. De asemenea, este disponibilă în site situația în timp real a tuturor șantierelor din oraș, o sinteză a tuturor lucrărilor executate până în acest moment și detalii despre toate proiectele pe care le-am finalizat sau le derulăm în prezent.

Veți observa când veți accesa acest site că am reușit să facem multe lucruri și totuși, încă mai avem multe de rezolvat împreună. Astăzi suntem mai încrezători ca oricând că Turda merge în direcția potrivită!” a transmis primarul Cristian Matei prin intermediul Facebook.

Citește și: Cristian Matei - Sinteza celor patru ani de mandat

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Altceva · 20:35 29.07.2020
    Șansele vor crește considerabil, cand porcii vor zbura. Dacă vor fi inlocuti cu oameni cinstiți si altruiști, care pun mai presus binele comunității, da, se va repara. Până atunci, așteptăm in șir indian si umplem orașul de noxe. Turdeni nu mai fiți oi, fiți LEI ca cei din echipa de handbal! Uniți-vă si sa mergem cu toții motorizati, la CNAIR la Primarie la Consiliul Județean sa-i claxonam si sa le arătăm ce suportam zilnic.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate