fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

Scrie un comentariu

FB IMG 1595778847165Autobuzele pentru transport în comun au fost dezinfectate, au transmis reprezentanții administrației locale din Turda.

"Mijloacele de transport în comun au fost dezinfectate! Facem tot ce putem pentru siguranța călătorilor, așadar au fost luate măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19 prin igienizarea și dezinfecția tuturor mijloacelor de transport în comun care deservesc transportul local de persoane în Municipiul Turda.", au anunțat reprezentanții administrației locale.

Recent, un turdean care a fost depistat pozitiv cu COVID-19 și care a refuzat internarea, fiind dus la Cluj cu mascații, a acuzat că a luat virusul de pe autobuz.

Alți turdeni reclamă că la orele de vârf autobuzele sunt prea aglomerate și nu pot fi respectate normele de protecție. Mai ales pentru că pensionarii au număr nelimitat de călătorii și circulă doar de dragul deplasării, motiv pentru care s-ar impune limitarea călătoriilor, mai ales pe perioada pandemiei.

Pe de altă parte, reprezentanții societății de transport public și ai administrației locale susțin că autobuzele sunt dezinfectate frecvent și nu au fost cazuri concrete de infecții în rândul personalului sau al călătorilor.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate