m install
petlinii
nello construct

Sâmbătă a avut loc o acțiune de dezinfecție a străzilor din Turda!

floris

Administrația locală de la Turda a reluat acțiunile de dezinfecție a străzilor cu hipoclorit de sodiu în contextul înmulțirii cazurilor de coronavirus din zonă.

Siguranța și sănătatea cetățenilor este cea mai importantă, motiv pentru care luăm toate măsurile necesare pentru protejarea populației” transmit reprezentanții administrației locale. 

Reamintim că la Turda în numai o săptămână au fost depistate 8 persoane infectate cu noul coronavirus iar numărul acestora continuă să crească.

Primarul Matei Cristian a făcut un apel la populație pentru respectarea măsurilor igienico-sanitare. 

„Vă rugăm insistent să respectați măsurile de protecție și de distanțare socială, să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră și a celor din jur. În ultima săptămână am avut 8 cazuri confirmate de COVID-19 la Turda. Este o situație foarte delicată și trebuie să fim extrem de atenți, în contextul în care numărul de îmbolnăviri crește considerabil la nivel național. Am dispus ca toate instituțiile subordonate Primăriei să acorde o atenție deosebită măsurilor de prevenție. De asemenea, rugăm operatorii privați să respecte cu strictețe regulile impuse de la nivel național.

– Purtați masca în spațiile închise și în exterior când vă aflați în proximitatea mai multor persoane.
– Evitați aglomerațiile și întâlnirile în grupuri.
– Folosiți dezinfectanți și spălați-vă des pe mâini.
– Păstrați distanțarea socială.
– Când circulați cu autobuzul, respectați normele de distanțare și folosiți dispenserele cu dezinfectanți atât la urcare, cât și la coborâre.

Sănătatea este cel mai de preț lucru pe care îl avem! Haideți să fim responsabili și să avem grijă de noi. Vă asigurăm că facem tot posibilul ca cetățenii orașului nostru să fie în siguranță. Multă sănătate tuturor!” transmite edilul.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda