marian morar
m install
nello construct

Încă două proiecte de dezvoltare pentru Municipiul Câmpia Turzii !

zamblau eugen

Luni am depus la Compania Națională de Investiții cereri de finanțare pentru două proiecte de maximă importanță pentru dezvoltarea municipiului Câmpia Turzii.

Primul dintre acestea, implică reabilitarea și modernizarea la cele mai noi standarde competiționale a Sălii Sporturilor „Ioan Stanatiev”, Odată finalizat, acest proiect va permite organizarea de competiții sportive in-door în condiții optime. Reabilitarea Sălii Sporturilor se află deja pe lista sinteză a investițiilor pe care Compania Națională de Investiții le va realiza în cel mai scurt timp.

Al doilea proiect depus astăzi pentru obținerea finanțării „Mobilitate alternativă în Municipiul Câmpia Turzii” vizează amenajarea de piste de biciclete, asfaltarea și reabilitarea mai multor străzi din oraș, după cum urmează: Vasile Goldiș, Nicolae Titulescu, Traian, Petru Maior, Simion Bărnuțiu, Gheorghe Lazăr, Școlii, Șoferilor, 1 mai, Teilor, Parcului, Alee Parc, Alee Nord, Alee Sud. După reabilitarea lor, aceste străzi vor deveni parte componentă a Planului de Mobilitate Urbană Durabilă din Municipiul Câmpia Turzii.

Disponibilitatea Guvernului PNL de a finanța proiecte de dezvoltare, din fonduri naționale, reprezintă o resursă foarte benefică pentru comunitățile locale, iar noi suntem mereu pregătiți să absoarbem fonduri guvernamentale și europene – în beneficiul cetățenilor.
Reconstruim orașul pas cu pas, folosindu-ne de toate resursele financiare pe care le putem atrage spre noi, informează primarul Dorin Lojigan

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2