marian morar
m install
nello construct

Campanie de dezinsecție la Câmpia Turzii

zamblau eugen

Începând cu data de 8 iulie 2020, la nivelul municipiului va demara o campanie de dezinsecție împotriva țânțarilor, căpușelor și omizilor.

Operațiunea este efectuată de către Compania de Salubritate, în conformitate cu prevederile Contractului de delegare a gestiunii activității de deratizare, dezinfecție și dezinsecție, inclusiv dreptul de a administra infrastructura tehnico-edilitară aferentă activității în aria teritorială a Municipiului Câmpia Turzii”, nr. 15508 din data de 14.06.2017.

Astfel, până vineri,10 iulie 2020, vor fi supuse operațiunii de dezinsecție următoarele locații din municipiu: scuaruri, zone verzi locuințe condominiu, zonele verzi specializate (ale instituțiilor), aliniamentele de infrastructură și bazele sportive.

În eventualitatea în care vremea nefavorabilă va împiedica efectuarea operațiunii, aceasta va fi suspendată, urmând a continua când vremea o va permite.

 

Direcția Relații cu Comunitatea

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2