marian morar
m install
nello construct

A fost semnat contractul cu finanțare europeană pentru modernizarea Teatrului Național Aureliu Manea!

zamblau eugen

Teatrul Național ”Aureliu Manea” va fi complet modernizat atât la interior, cât și la exterior! Lucrările se vor executa în baza unui contract cu finanțare europeană, în valoare de peste 23 de milioane de lei.

”Proiectul are o valoare totală de 23.273.798,19 lei și presupune modernizarea completă a instituției culturale, atât în interior cât și la exterior. 

Obiectivul general al proiectului constă în îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din municipiul Turda prin reabilitarea infrastructurii culturale, materializată în modernizarea și dotarea Teatrului Național Aureliu Manea Turda până în anul 2023.

Proiectul prevede și reabilitarea drumului de acces, respectiv porțiunea din strada Castanilor cuprinsă între strada Avram Iancu și strada Barbu Lăutaru.

Prin reabilitarea și refuncționalizarea clădirii Teatrului Național Aureliu Manea din Turda, Primăria are în vedere scoaterea în evidență a valorii istorice și patrimoniale incontestabile a clădirii, o mărturie în evoluția urbană a orașului, precum și împiedicarea degradării lente a clădirii.”, a precizat primarul Cristian Matei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2