fbpx

 
 
Scrie un comentariu

piete acoperite

După o lună în care guvernanții au decis să închidă piețele la interior/ halele, acum au ajuns la concluzia că acestea pot fi redeschise.

Măsura a fost anunțată chiar de președintele Klaus Iohannis care spune că numărul de cazuri de COVID-19, a înregistrat o scădere semnificativă, astfel că piețele se pot redeschide la interior.

"Am putut să constatăm că în ultima săptămână numărul de persoane nou infectate în fiecare zi a scăzut semnificativ. Este adevărat că în perioada sărbătorilor poate s-a testat un pic mai puţin, totuşi scăderea este clară. Fiindcă şi aici sunt tot felul de interpreţi politici, această scădere se poate constata cam peste tot în Europa. Deci, nu numai noi am luat măsurile juste, corecte, ci şi alţii şi această scădere nu este o întâmplare, nu este o şurubare la date, ci este o realitate în Europa şi, din fericire, facem parte din ţările în care se constată o reducere. Asta fiind constatată, am discutat aceste chestiuni cu experţii, cu specialiştii şi am decis ca de la sfârşitul acestei săptămâni să fie redeschise pieţele", a declarat miercuri, președintele Klaus Iohannis, citat de Ziua de Cluj.

Reamintim că la începutul lunii noiembrie autoritățile au decis închiderea târgurilor, bâlciurilor, piețelor mixte și volante și a talciocurilor etc.

Comercianții dar și cumpărătorii din piața centrală a Turzii au intrat în panică, primii că nu mai au unde să-și vândă marfa, ceilalți că nu mai au de unde să achiziționeze produse, totul dintr-o interpretare greșită a prevederilor legislative.

Citește și: https://turdanews.net/articole/actualitate/72660-panica-in-piata-centrala-din-turda-din-cauza-unei-interpretari-eronate-a-noilor-masuri-de-stopare-a-raspandirii-covid-19.html

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate