fbpx

 
 
Scrie un comentariu

partie CJ

În ultimele ore a nins în mai multe zone din țară, iar în zona de munte, cel mai gros strat de zăpadă s-a așternut la Băișoara.

Potrivit meteorologilor, zăpada măsoară 14 cm. Totuși, pentru iubitorii sporturilor de iarnă veștile nu sunt din cele mai bune în ceea ce privește prognoza pe următoarea perioadă. Dacă săptămâna viitoare valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru acest interval, ulterior urmează o încălzire a  vremii, cu alte cuvinte stratul de zăpadă se va subția considerabil.

În zona Turzii spre exemplu vor fi maxime pozitive de 5-6 grade C.

Reamintim că luni s-a deschis și pârtia din Feleac pentru începători iar astăzi de Ziua Națională este funcțională și pârtia de la Mărișel.

"Vesti bune astazi 1.12.2020 la ora 12:00 se va deschide partia Albastra !Va rugam respectati aceste simple reguli pentru a putea avea un sezon reusit !  Echipa noastră a luat toate măsurile de siguranță împotriva virusului COVID19 și pentru prevenirea răspândirii acestuia. Vă rugăm să păstrați distanța minimă de 2 metri unul față de celălalt și să purtați masca de protecție! Vă mulțumim! Va asteptam cu drag!", informează administratorii pârtiei din Mărișel.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate