m install
petlinii
nello construct

Ceremonii de avansare desfășurate la ISU Cluj cu prilejul Zilei Pompierilor din România

zamblau eugen
floris

Ceremoniile de avansare au avut loc înainte de termen în acest an, cu 2 zile înainte de Ziua Pompierilor din România care se sărbătorește pe data de 13 septembrie încă din anul 1953.

„Pentru eforturile depuse și rezultatele deosebite obținute în domeniilor specifice de activitate, au fost avansați doi ofițeri, un maistru militar și cinci subofițeri în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim pentru avansare la termen.

De asemenea, s-a dat citire mesajului aniversar transmis de către inspectorul general al IGSU, general de brigadă Dan-Paul Iamandi în fața întregului personal din reședința și subunitățile de intervenție ale unității noastre.

În cadrul ceremoniei desfășurate la sediul ISU Cluj, inspectorul șef, general de brigadă Ion Moldovan, le-a transmis felicitări tuturor celor care, începând de astăzi, vor purta cu mândrie noile grade militare și încurajări pentru personalul unități noastre și pentru familiile acestora privind perioadă dificilă care o trecem împreună în acest an.”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: