fbpx

cristian lungu pmp

Banner NEMEȘ 29iulie

Scrie un comentariu

api ungheni

Asociația Pro Infrastructura (API) a prezentat un material în premieră, despre stadiul lucrărilor la tronsonul de autostradă dintre Târgu Mureș și Ungheni.

vot pmp

Deja acest tronson a avut parte de două rezilieri ale contractelor, în mai 2020 fiind atribuit celor de la Strabag, care au la dispoziție 18 luni pentru finalizarea lucrărilor.

„După două rezilieri la activ, proiectul de 4,5 km de autostradă și 4,7 km de drum de legătură cu 4 benzi de circulație a fost recontractat către constructorul Strabag în mai 2020 pentru 192 milioane lei și 18 luni execuție.

În această primă etapă se realizează operațiuni de decopertare a stratului vegetal, stabilizare a terenului, umpluturi de pământ, drumuri de șantier, dar și coloanele forate din fier beton pentru fundarea structurilor.

Ne dorim ca acest proiect să avanseze într-un ritm alert, fără blocaje birocratice semnificative și să fie finalizat la finele anului 2021. Solicităm CNAIR să realizeze cu prioritate studiul de fezabilitate pentru continuarea acestui proiect cu primul tronson dintre Tg. Mureș și Acățari al Autostrăzii A8 Tg. Mureș-Iași.” este mesajul transmis de reprezentanții API.

sursă foto & video: Asociația Pro Infrastructura

 

banner PSD Campia Turzii

Banner Tureni

Banner Ceanu Mare

Banner Sandulesti

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate