fbpx
Scrie un comentariu

CAA

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 04.08.2020, între orele 17.00 – 20.00, în municipiul Câmpia Turzii. Sunt afectate imobilele:

- str. Laminoriștilor - nr. pare începând cu nr. 102 până la Solaris Shopping Center și nr. impare de la nr. 139 la nr. 145

- str. Luncii

- str. Câmpiei (municipiul Turda), agenții economici: Solaris Shopping Park, MMM Autoparts și Gentilia Construct SRL

- Parcul Industrial Reif

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de remediere avarie la rețeaua de distribuție pe str. Laminoriștilor.

Lucrările în zonă sunt efectuate de SC HIDROCONSTRUCȚIA SA (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat) si este cuprinsă în ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020” - contractul de lucrări „EXTINDERE ȘI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN MUNICIPIUL CAMPIA TURZII” (Pachet CL 7).

 Echipele CAA sunt la fața locului și depun toate eforturile necesare în vederea remedierii avariei în cel mai scurt timp posibil. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator