fbpx

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

corona IPJ Cluj 1

Un focar de COVID-19 a apărut în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, mai mulți angajați fiind depistați pozitiv.

Trei cazuri au fost semnalate săptămâna trecută și la Turda în rândul poliției naționale.

Potrivit surselor stiridecluj.ro, printre cei depistați pozitiv se numără și  Adjunctul șefului IPJ, Constantin Ilea, dar și șeful structurii serviciului logistic, un angajat de la departamentul de audit și mai mulți angajați din departamentele logistice și administrative.

Reamintim că zilele trecute, doi polițiști turdeni au fost confirmați cu noul coronavirus. Ambii sunt internați la Cluj-Napoca în acest moment.

Ulterior a venit confirmarea pentru încă un coleg de la Poliția Turda.

Primul polițist a fost confirmat pozitiv în cursul zilei de joi și este în prezent internat la Spitalul de Pneumoftiziologie din Cluj-Napoca. Ulterior, în urma anchetei epidemiologice, s-au depistat 11 persoane care au fost contacți direcți ai polițistului confirmat cu noul coronavirus.

Vineri a mai fost confirmat un caz iar sâmbătă, în urma testelor efectuate un alt polițist a fost depistat pozitiv. Și acesta a fost internat la un spital dedicat COVID din Cluj-Napoca.

UPDATE:

În cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au fost confirmate 14 cazuri de îmbolnăviri în rândul polițiștilor. Conducerea Inspectoratului a dispus, pe lângă măsurile zilnice de protecție sanitară, aplicarea unor măsuri suplimentare de dezinfectare a spațiilor de lucru, în vederea prevenirii și limitării răspândirii virusului COVID-19. De asemenea, în acest context, în cadrul Direcției de Sănătate Publică este desfășurată o anchetă epidemiologică” a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate